23.5 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Πέντε ρεκόρ περιόδου απ’ τον ΠΑΟΚ στο BCL

Ο 2ος «τελικός» μετά το ματς στο Γκαζιαντέπ ήταν επίσης νικηφόρος για τον ΠΑΟΚ που επιβλήθηκε χθες της Ορλαντίνα μέσα και από πέντε συνολικά ρεκόρ περιόδου στο BCL. Πρωτίστως μέσα από την άμυνα του. Αυτό πιστοποιεί το παθητικό των 61 πόντων που είναι πολύ μικρότερο από το προηγούμενο χαμηλότερο του Δικεφάλου φέτος στην Πυλαία αφού είχε δεχτεί 76 από τη Βέντσπιλς.

 

Αυτό δεν είναι πάντως και γενικότερα το χαμηλότερο παθητικό του στο φετινό BCL καθώς δέχτηκε 58 πόντους στο ματς του πρώτου γύρου στην Ιταλία.

 

Ο Δικέφαλος αποτελείωσε τους Ιταλούς στην 3η περίοδο κρατώντας τους στους 11 πόντους και σημειώνοντας την καλύτερη αμυντική επίδοση του στη φετινή διοργάνωση. Είχε παθητικό 12 πόντων στην 3η περίοδο του αγώνα με τη Λούντβιγκσμπουργκ. Ρεκόρ του συνολικά πάντως παραμένει το παθητικό των επτά πόντων στην 1η περίοδο του αγώνα του πρώτου γύρου με την Ορλαντίνα.

 

Το δεύτερο βασικότερο «κλειδί» με το οποίο ο ΠΑΟΚ διευκόλυνε το έργο του χθες, ήταν η συνέπεια με την οποία εκτέλεσε από μέση και κοντινή απόσταση. Οι παίκτες του είχαν 19/31 δίποντα κι αυτό το 61,29% είναι με διαφορά η καλύτερη φετινή επίδοση της ομάδας στις 10 αγωνιστικές του BCL. Είχε 55,81% στο ματς με την Τενερίφη (24/43).

 

Ο χθεσινός ΠΑΟΚ σημείωσε την κορυφαία εντός έδρας επίδοση του στα ριμπάουντ με 36, ένα περισσότερο από τα ματς με Τενερίφη και Βέντσπιλς.

 

 

Ήταν και… οικονομικός

 

Παράλληλα ήταν πιο δημιουργικός από οποιοδήποτε άλλο φετινό παιχνίδι του στη διοργάνωση. Αυτό δείχνουν οι 20 ασίστ που καταγράφηκαν στη στατιστική του, δύο περισσότερες από τα ματς με τη Βέντσπιλς εντός και την Γκαζιαντέπ εκτός έδρας.

 

Ρεκόρ περιόδου για τον Δικέφαλο του Βορρά και τα 12 κλεψίματα που έκανε χθες, εξωθώντας τους Ιταλούς σε 20 λάθη και παίρνοντας 19 πόντους στον αιφνιδιασμό. Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του ήταν τα 11 κλεψίματα, του εντός έδρας αγώνα με την Γκαζιαντέπ.

 

Ο ΠΑΟΚ επέβαλλε το παιχνίδι του από τη 2η περίοδο, διάστημα στο οποίο σημείωσε 26 πόντους, ισοφαρίζοντας μάλιστα την καλύτερη επίδοση του στο φετινό BCL. 26 πόντους είχε και στην 4η περίοδο του αγώνα με τη Βέντσπιλς.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ