27.2 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Απώλεια για τον Πόποβιτς και το ΝΒΑ (vids)

Ενώ η σειρά με τους Ουόριορς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τα πράγματα δεν πάνε καλά για τους Σπερς, που χάνουν με 2-0, ο Γκρεγκ Πόποβιτς υπέστη ένα ακόμα πλήγμα, αυτή τη φορά πολύ πιο σοβαρό και ανεπανόρθωτο. Τα ξημερώματα της Τετάρτης η αγαπημένη του εδώ και τέσσερις δεκαετίες σύζυγός του, Έριν, έχασε τη μάχη με το θάνατο και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών μετά από μακρόχρονη ασθένεια.

Την είδηση έκανε γνωστή ο gm των Σπερς Αρ Σι Μπιούφορντ: "Θρηνούμε για την απώλεια της Έριν. Υπήρξε μια δυνατή, υπέροχη, ευγενής, ευφυής γυναίκα, που χάριζε σε όλους μας απλόχερα την αγάπη, την υποστήριξη και το χιούμορ της".

Ο θάνατος της Έριν Πόποβιτς βύθισε στο πένθος όχι μόνο τον προπονητή και την ομάδα των Σαν Αντόνιο Σπερς, αλλά και όλο το ΝΒΑ. "Θέλω να ξέρει ο Ποπ ότι όλη η οικογένεια του ΝΒΑ τον στηρίζει. Αυτό είναι κάτι πολύ πέρα από το παιχνίδι. Πολύ πέρα από τις νίκες και τις ήττες. Έχει να κάνει με την αδερφότητα που χτίζουμε στο ΝΒΑ. Νιώθω τόσο άσχημα για τον Ποπ και την οικογένειά του. Είναι πολύ σκληρό να ακούς τέτοια νέα", δήλωσε ο Κέβιν Ντουράντ των Ουόριορς. Δείτε πώς αντέδρασε όταν έμαθε το νέο.

Κι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έμαθε το μαντάτο μετά τη νίκη των Καβαλίερς επί των Πέισερς: "Είμαι τεράστιος οπαδός του Ποπ. Αγαπώ τον Ποπ. Τι τραγωδία... Είμαστε όλοι μαζί και παλεύουμε ο ένας με τον άλλον κάθε βράδυ. Αλλά τέτοιες ειδήσεις κάνουν στην άκρη τα πάντα". Δείτε την αντίδρασή του



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ