15.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πέλικανς: Χωρίς Ζάιον στην πρεμιέρα (vids)

Οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς θα ξεκινήσουν με μία σημαντική απώλεια την προσπάθειά τους στο νέο πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον θα αναγκαστεί να μείνει εκτός παρκέ για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει τα πρώτα παιχνίδια των «πελεκάνων» στην καινούρια σεζόν. Ο μεγάλος αστέρας τους, τον οποίο επέλεξαν στο νούμερο 1 του ντραφτ εν έτει 2019, αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί πόδι και παραμένει άγνωστο πότε θα είναι σε θέση να επανέλθει στη δράση, όπως παραδέχθηκε ο αντιπρόεδρος Ντέιβιντ Γκρίφιν.

Στο τέλος του μήνα θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Εξάλλου, όπως ανέφερε: «Στόχος όλων είναι να επιστρέψει ο Ζάιον με ασφάλεια στο παρκέ όσο πιο σύντομα γίνεται. Προφανώς, από τη στιγμή που θα επανεξεταστεί σε δύο εβδομάδες σημαίνει ότι θα απουσιάζει από τους πρώτους αγώνες της σεζόν. Όταν είναι ασφαλές να επιστρέψει, τότε θα συμβεί αυτό».

https://www.youtube.com/watch?v=j3RPnA4pvKw

Ο 21χρονος φόργουορντ θα χάσει σίγουρα την πρεμιέρα με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, αλλά και τα ματς με τους Σικάγο Μπουλς, Μινεσότα Τίμπεργουλφς, Ατλάντα Χοκς, Νιου Γιορκ Νικς και Σακραμέντο Κινγκς. Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που οι «πελεκάνοι» θα στερηθούν των υπηρεσιών του, αφού είναι ευάλωτος στους τραυματισμούς. Στη ρούκι χρονιά του έπαιξε σε μόλις 24 αναμετρήσεις, ενώ πέρυσι είχε 61 παρουσίες στην κανονική περίοδο, με μέσο όρο 27π., 7,2 ριμπάουντ και 3,7 ασίστ σε 33.8’.

https://www.youtube.com/watch?v=0UhFmJhw-HY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ