23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πέλικανς στην παράταση με σούπερ Ουίλιαμσον (vids)

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον με 37π., εννέα ριμπάουντ και οκτώ ασίστ οδήγησε τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς στη νίκη με 140-136 στην παράταση επί των Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Target Center».

Ο Λόνζο Μπολ έκανε ρεκόρ καριέρας με 33π. κι είχε ακόμα έντεκα ριμπάουντ και οκτώ ασίστ, ενώ 16π. έβαλε ο Έρικ Μπέντσο, 12π. με ισάριθμα ριμπάουντ είχε ο Ουίλι Ερνανγκόμεζ και 13π. με έξι ριμπάουντ ο Τζάξσον Χέις.

https://www.youtube.com/watch?v=ELyYZZDafMY

https://www.youtube.com/watch?v=YixF93j0LOI

Για τους «λύκους», που προέρχονταν από τέσσερις σερί νίκες, ο Άντονι Έντουαρντς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 29π. κι είχε ακόμα εννέα ριμπάουντ και έξι ασίστ, με τον Καρλ-Άντονι Τάουνς να «σταματάει» στους 28π. και τα δεκατέσσερα ριμπάουντ και τον Ντι Άντζελο Ράσελ στους 17π. και τις έντεκα ασίστ. Ο Ναζ Ριντ είχε άλλους 17π. και πέντε ριμπάουντ και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεζ 14π.

https://www.youtube.com/watch?v=J2lrtRLatoE

Η κανονική διάρκεια του ματς έληξε 123-123, με τον Ουίλι Ερνανγκόμεζ να ευστοχεί σε λέι απ, ενώ ο Ράσελ αστόχησε στη συνέχεια στο τρίποντο που επιχείρησε. Στο έξτρα πεντάλεπτο οι «πελεκάνοι» πήραν διαφορά και τη διατήρησαν μέχρι τέλους, με το Χουάντσο Ερνανγκόμεζ απλώς να μειώνει με σουτ τριών πόντων στο φινάλε.

https://www.youtube.com/watch?v=EMuR3Sly-6Q



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ