23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πέκοβιτς: Διεκδικεί την προεδρία της ομοσπονδίας του Μαυροβουνίου

Ο Νίκολα Πέκοβιτς, γνώστος και απο το πέρασμα του απο την χώρα μας διεκδικεί την προεδρία της ομοσπονδίας της χώρας του. Ο 35 χρονος πρώην σέντερ θα καταθέσει την υποψηφιότητα του για την θέση του προέδρου στην ομοσπονδία μπάσκετ του Μαυροβουνίου τις επόμενες μέρες. Αυτή την στιγμή εκτελεί χρέη τιμ μάνατζερ στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Νίκολα Πέκοβιτς, ο οποίος είχε και ένα άκρως πετυχημένο πέρασμα και απο τον Παναθηναϊκό κατακτώντας και την Euroleague το 2009 στο Βερολίνο, συνεχίζει την ενασχόληση του με το μπάσκετ. Ο θηριώδης σέντερ αναγκάστηκε να βάλει πρόωρο τέλος στην μπασκετική καριέρα του λόγω σοβαρών τραυματισμών. Παρολαυτα «υπηρετεί» το αγαπημένο του άθλημα απο διαφορετικό πόστο. Εργάζεται ως τιμ μάνατζερ στην εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου, ενώ ως επόμενο στόχο της καρίερας του έχει θέσει την θέση της προεδρίας της ομοσπονδίας. 

Η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου της ομοσπονδίας είναι προγραμματισμένη για την Μεγάλη Πέμπτη (29/04) και ο Πέκοβιτς  αναμένεται να εκλεγεί νέος πρόεδρος στην ομοσπονδία μπάσκετ!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ