17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πέισερς στα πλέι ιν, Ράπτορς… σπίτι τους (vids)

Την παρουσία τους στα πλέι ιν του φετινού ΝΒΑ εξασφάλισαν οι Ιντιάνα Πέισερς με τη νίκη τους με 103-94 επί των Φιλαδέλφεια Σίξερς στο «Bankers Life Fieldhouse».

Ο Κάρις Λεβέρτ με 24π., εφτά ριμπάουντ και πέντε ασίστ και ο «τριπλός» Ντομάντας Σαμπόνις με 16π., δεκατρία ριμπάουντ και δεκαπέντε ασίστ ηγήθηκαν των εκπροσώπων της Ιντιανάπολις, με τον Τζάστιν Χόλιντεϊ να έχει επίσης 16π. και πέντε ριμπάουντ και τον Νταγκ Μακ Ντέρμοτ 20π. Εκτός έμειναν οι Άαρον Χόλιντεϊ, Τι Τζέι Ουόρεν, Έντμοντ Σάμνερ, Μάιλς Τέρνερ, Τζέρεμι Λαμπ και Μάλκολμ Μπρόγκντον.

Οι Τζόελ Εμπίντ και Σέικ Μίλτον δεν αγωνίστηκαν για τους φιλοξενουμένους, με τον Τομπάιας Χάρις να σκοράρει 27π., τον Μπεν Σίμονς να τελειώνει με 20π., οκτώ ριμπάουντ και εφτά ασίστ και το Σεθ Κάρι με 10π., τέσσερα ριμπάουντ και τρεις ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=15HVolVr1L0

Αντίθετα, εκτός πλέι οφ έμειναν οι Τορόντο Ράπτορς μετά την ήττα τους με 115-96 από τους Λος Άντζελες Κλίπερς μες στην «Amalie Arena». Οι «πτερόσαυροι» θα πάνε πρόωρα… σπίτι τους μόλις δύο χρόνια μετά την κατάκτηση του τίτλου. Ο Καουάι Λέοναρντ με 20π., εφτά ριμπάουντ και πέντε ασίστ, ο Ίβιτσα Ζούμπατς με 18π. και δέκα ριμπάουντ, ο Πολ Τζορτζ με 16π., τέσσερα ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ και ο Τέρανς Μαν με 20π. ξεχώρισαν για τους Καλιφορνέζους.

Ο Κρις Μπουσέρ με 16π. με 5/15 σουτ εντός παιδιάς και εφτά ριμπάουντ ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι γηπεδούχοι, για τους οποίους δεν έπαιξαν οι Πασκάλ Σιάκαμ, Φρεντ Βαν Βλιτ, Ο Τζι Ανουνόμπι, Κάιλ Λόουρι, Άαρον Μπάινς και Ρόντνεϊ Χουντ. Ο Κεμ Μπιρτς είχε 13π. και ο Μαλάχι Φλιν 11π. και τέσσερις ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=LsEfjRgSjr4



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ