24.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πέισερς – Λέικερς 115-122: Ντέιβις και ΛεΜπρόν έδειξαν το δρόμο (vids)

O Άντονι Ντέιβις συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς επέστρεψε ορεξάτος μετά από απουσία έξι αγώνων και οδήγησαν τους Λέικερς στη νίκη. Ο πρώτος σημείωσε 28 πόντους, ο δεύτερος 24 και οι Λέικερς επικράτησαν 122-115 εκτός έδρας των Πέισερς. Η νίκη αυτή τους δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσουν την 6η θέση της Δύσης αν νικήσουν τους Πέλικανς και το Πόρτλαντ χάσει από το Ντένβερ.

Η έκτη θέση είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς οδηγεί απευθείας στα play offs. Η έβδομη θέση όμως σημαίνει play in, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την όγδοη της κατάταξης. Ο Ντέιβις μπήκε αργά στο... παιχνίδι φέτος, έμεινε εκτός προληπτικά από το προηγούμενο, αλλά έδειξε και πάλι την αξία του, προσθέτοντας ακόμη 10 ριμπάουντ και πέντε ασίστ στον τελικό του απολογισμό. Ο ΛεΜπρόν είχε ακόη επτά ριμπάουντ και οχτώ ασίστ. Σημαντική ήταν και η συμβολή του Αντρέ Ντράμοντ με 11 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Για τους Πέισερς, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς ο Κάρις ΛεΒερτ είχε 28 πόντους και 12 ριμπάουντ, παρά το ότι είχε ενοχλήσεις στο γόνατο και η συμμετοχή του στο παιχνίδι ήταν αμφίβολη. Εκτός ήταν ακόμη οι Σαμπόνις, Σάμνερ, Χόλιντεϊ, Τέρνερ και Μπρόγκντον. Πέισερς, Σάρλοτ και Ουόσινγκτον βρίσκονται στο 33-38 και διεκδικούν μια θέση στα play in.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ