17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πέισερς: Κέρδισαν τους Τζαζ εν μέσω έντασης και αποβολών (vids)

Οι Ιντιάνα Πέισερς αναδείχθηκαν νικητές, με 111-100 επί των Γιούτα Τζαζ, στο επεισοδιακό παιχνίδι που έλαβε χώρα στη «Vivint Arena».

Η ένταση και ο εκνευρισμός δεν έλειψαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τους Ρούντι Γκομπέρ και Μάιλς Τέρνερ να έρχονται στα… χέρια και να προκαλείται σύρραξη. Οι διαιτητές απέβαλαν αμφότερους τους παίκτες, όπως και τους Ντόνοβαν Μίτσελ και Τζο Ίνγκλις.

https://www.youtube.com/watch?v=dmAMCFAugKc

Οι φιλοξενούμενοι έφθασαν στη νίκη με το Μάλκολμ Μπρόγκντον να έχει 30π., εννέα ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ, ενώ άλλους 21π. με οκτώ ριμπάουντ και πέντε ασίστ είχε ο Τι Τζέι Μακ Κόνελ και 13π. με εννέα ριμπάουντ ο Τέρνερ. Ο Ντομάντας Σαμπόνις ήταν άστοχος με 2/10 σουτ εντός παιδιάς και συνολικά 6π., εφτά ριμπάουντ και πέντε ασίστ, όπως και ο Κρις Ντουάρτε (11π., πέντε ριμπάουντ).

https://www.youtube.com/watch?v=LNi4Ek8qGJ8

«Διπλός» με 19π. και έντεκα ριμπάουντ ήταν ο Γκομπέρ και 26π., μαζί με πέντε ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ, είχε ο Μίτσελ. Ο Τζόρνταν Κλάρκσον έβαλε άλλους 11π. και ο Ίνγκλις 7π., συν τέσσερα ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ. Στους 8π. περιορίστηκε ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς.

https://www.youtube.com/watch?v=Pgmk2uTtkbE

https://www.youtube.com/watch?v=e-3b0L96apQ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ