19.1 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Πέινερς στο basketa.gr: «Ελπίζω να επιστρέψω»

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να κινηθεί προς άλλες κατευθύνσεις για τη θέση του σμολ φόργουορντ (Λάκι Τζόουνς και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος) και το ενδιαφέρον που εκδήλωσε τον περασμένο Μάιο για να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ζάνις Πέινερς δεν μετουσιώθηκε σε συμφωνία.

 

Έτσι ο Λετονός φόργουορντ κατέληξε σε συμφωνία με τη λιθουανική Λιετκαμπέλις, ομάδα θα που αγωνιστεί στο Eurocup και που ανακοίνωσε πριν από λίγο την απόκτηση του.

 

Ο Πέινερς περίμενε μέχρι και πριν μερικές μέρες τον ΠΑΟΚ έχοντας δώσει σχετικές οδηγίες στον ατζέντη του όμως αντιλαμβανόμενος πως δεν υπολογίζεται πια, έδωσε την έγκριση του για να προχωρήσει το ενδιαφέρον της Λιετκαμπέλις. Μιλώντας πριν λίγο στο basketa.gr είπε: «Ελπίζω να επιστρέψω μια μέρα. Έχω όμορφα συναισθήματα για τον ΠΑΟΚ. Αυτή ήταν η καλύτερη σεζόν της επαγγελματικής καριέρας μου».

 

Οι αριθμοί το επιβεβαιώνουν. Ο Λετονός διεθνής –σε λίγες μέρες θα αρχίσει προετοιμασία με την εθνική του ομάδα για το Ευρωμπάσκετ-είχε στην Basket League 10,96 πόντους (74,5% στις βολές, 57,7% στα δίποντα, 29,5% στα τρίποντα), 3,37 ριμπάουντ, 1,41 ασίστ και 0,5 κλεψίματα ενώ στο BCL είχε 9,2 πόντους, 3,6 ριμπάουντ, 0,9 ασίστ και 0,6 κλεψίματα.

 

Ο Πέινερς κατέληξε λέγοντας: «Εύχομαι καλή σεζόν στον ΠΑΟΚ».

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ