18.6 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Πέθανε ο Μαραντόνα

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών! Ο κατά πολλούς κορυφαίος αθλητής που έπαιξε ποτέ ποδόσφαιρο στον πλανήτη δεν είναι πια εδώ. Πέθανε από ανακοπή καρδιάς, προδομένος από τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια.

Ο Μαραντόνα δεν ήταν καλαθοσφαιριστής, δεν είχε καμία σχέση με το μπάσκετ. Υπήρξε όμως μια προσωπικότητα πολύ μεγάλου βεληνεκούς, που υπερέβαινε τα στενά όρια που μπορεί να θέτει η ενασχόληση με ένα άθλημα. Είναι ίνδαλμα για πολύ κόσμο, που λάτρεψε την ποδοσφαιρική ιδιοφυία του και, ενδεχομένως, την έντονη και ασυμβίβαστη προσωπικότητά του.

Δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος στον πλανήτη Γη που να μην ξέρει ποιος ήταν ο Μαραντόνα. Δεν υπάρχει κανένας φίλαθλος που να μη θαύμασε τα κόλπα του στο γήπεδο, που να μην τον αποθέωσε για τα τρόπαια που κέρδισε με την Εθνική Αργεντινής και τη Νάπολι.

Γι' αυτό και ο θάνατός του είναι μια είδηση με τεράστια απήχηση παγκοσμίως. Σκορπά θλίψη σε όλους όσοι ασχολήθηκαν έστω και λίγο με τον αθλητισμό. Και βρίσκει θέση ακόμα και σε μια ιστοσελίδα, που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με το μπάσκετ.

Μη νομίζετε... Κι εμείς με τον Ντιέγκο μεγαλώσαμε...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ