19.8 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Πάτησε παρκέ μετά από 909 ημέρες ο Ρόμπερσον! (vid)

Το διάστημα από την 27η Ιανουαρίου του 2018 μέχρι και την 25η Ιουλίου του 2020 έμοιαζε με αιωνιότητα για τον Άντρε Ρόμπερσον των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ο οποίος δεν το έβαλε όμως ποτέ κάτω και κατάφερε αισίως να επιστρέψει στο παρκέ και το αγαπημένο του μπάσκετ.

Ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο του αριστερού του ποδιού τον Ιανουάριο του 2018 και άλλες δύο υποτροπές έκ τοτε, άφησαν τον Ρόμπερσον στα «πιτς», να παλεύει την αποθεραπεία του και να προσπαθεί να ορθοποδήσει ξανά, για ένα πολύ πολύ μεγάλο διάστημα, που πιθανότητα να είχε κάνει κάποιον άλλον να τα παρατήσει.

Mε 5'33" να απομένουν για να ολοκληρωθεί το τρίτο δεκάλεπτο της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στους Θάντερ και τους Μπόστον Σέλτικς, ο Ρόμπερσον μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, μετά από 2 μισή χρόνια. Συμπαίκτες και προπονητικό επιτελείο, έσπασαν τη σιωπή των ψυχρών και άδειων γηπέδων της φούσκας του Ορλάντο, εμψυχώνοντας τον 28χρονο/γκαρντ φόργουρντ, ο οποίος έδειχνε εμφανώς συγκινημένος για την επιστροφή του στην ενεργεό δράση έπειτα από 30 ολόκληρους μήνες!

Τελικά έμεινε στο παρκέ για 11'56" στα οποία σημείωσε 5 πόντους και κατέβασε 2 ριμπάουντ.

«Σίγουρα δεν ήταν κάτι που το είχα φανταστεί. Τα συναισθήματά ήταν πολύ έντονα. Ήμουν χαρούμενος, αλλά με κυρίευε και η αγωνία. Γενικά πάντως σε ότι αφορά τα πόδια μου ένιωσα καλά. Ξέρω ότι θα χρειαστώ κι άλλο χρόνο, αλλά το σημαντικό είναι πως έπαιξα και πάλι», ανέφερε ο ίδιος ο παίκτης μετά το τέλος της αναμέτρησης.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

After 30 months of adversity, setback, courage, perseverance and spirit, Andre Roberson is playing in an NBA basketball game again.

A post shared by Oklahoma City Thunder (@okcthunder) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"??????? ???? ???"

A post shared by Oklahoma City Thunder (@okcthunder) on



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ