21.5 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

«Πάτησε» παρκέ η Κύμη (pics)

Η Κύμη ξεκίνησε επίσης την προετοιμασία της για την νέα σεζόν, που θα τη βρει με ακόμη περισσότερες επιδιώξεις στην Basket League, έχοντας να διαχειριστεί μια σημαντική κληρονομιά από την προηγούμενη.

Τα κεφάλια... μέσα για τον Γιάννη Καστρίτη και τους παίκτες του, με την Κύμη να αρχίζει την προετοιμασία της, με ακόμη μία μεγάλη πρόκληση στην Basket League να την περιμένει. Η ομάδα της Εύβοιας βρέθηκε σήμερα (20/8) συγκεντρωμένη στο Κλειστό της Κανήθου, όπου ο Έλληνας τεχνικός απηύθυνε τα πρώτα του λόγια στους παίκτες του, ζητώντας σκληρή δουλειά, προσήλωση και πειθαρχία, ενώ στάθηκε ιδιαιτέρως στο κλίμα ενότητας που πρέπει να υπάρχει.

Η πρώτη προπόνηση δεν είχε απαρτία, βέβαια, με τον κόουτς Καστρίτη να περιμένει ακόμη τους Ροντ Κάμπχορ, ΝτεΜάριους Μπολντς και ΝτεΒόν Ουάσινγκτον, οι οποίοι αναμένονται μεθαύριο (22/8) στην χώρα μας. Το πρόγραμμα περιείχε καταγραφή ανθρωπομετρικών χαρακτηριστικών και αξιολόγηση λειτουργικότητας της κίνησης των αθλητών υπό την εποπτεία του γυμναστή της ομάδας, Δημήτρη Πασπαλά, ενώ στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο ξεκίνησε με μια χαλαρή προπόνηση, για να ακολουθήσουν αύριο (21/8) οι εργομετρικές εξετάσεις.

bty
bty
bty
bty
bty
bty



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ