20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πάτησε ξανά Ελλάδα ο Τζέιμς και θέλει Φάιναλ Φορ

Ο Μάικ Τζέιμς βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (13/2) ξανά στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός ο οποίος ανακοινώθηκε το πρωί από τους «πράσινους» θέλει να πάει στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας με το «τριφύλλι».

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε στις πρώτες του δηλώσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

 «Εντάξει, πέρασε ένα διάστημα που δεν ήμουν εδώ όλοι το ξέρετε, αλλά τώρα είμαι πίσω».

Αναφορικά με το αν έχει αφήσει… κάτι στη μέση, σε ό,τι έχει να κάνει με την Ευρωλίγκα και το Final-4, σχολίασε: «Ναι, πιστεύω πως υπάρχει ένα βήμα που δεν έχω κάνει εδώ, αλλά είμαι εδώ για να το ολοκληρώσω...».

Όσο για το πρώτο πράγμα που θα κάνει με την επιστροφή του στο «τριφύλλι», σχολίασε: «Θέλω να κάνω ένα ντους πρώτα (σ.σ. γέλια). Σίγουρα μετά θα πάω στην προπόνηση, θέλω να πάω και σήμερα αν γίνεται».

Σε ερώτηση για τα πρώτα του συναισθήματα, απάντησε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, ποτέ δεν έχασα την επαφή μου με την ομάδα, μιλούσα με τους συμπαίκτες μου. Ο Νικ Καλάθης μου έλεγε να γυρίσω εδώ και καιρό στην ομάδα».

Για το… όνειρο του ΝΒΑ, είπε: «Ήταν ωραία, ήταν μια χαρούμενη εμπειρία που τελείωσε».

Ο Τζέιμς ρωτήθηκε και για το τι του έχει λείψει από την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό, για να τονίσει: «Μου έλειψαν αρκετά πράγματα, είμαι και λίγο κουρασμένος και δεν μπορώ να πω πολλά τώρα. Μου έλειψαν πολλά, αλλά όπως έλεγα και όταν μιλούσα με τον αδερφό μου, είναι σαν να επιστρέφω στο σπίτι τώρα».

Τέλος, για το αν ο μεγάλος στόχος είναι το Final-4 της Ευρωλίγκας και αν σκοπεύει να… πανηγυρίσει ενδεχόμενη κατάκτηση του τίτλου όπως στην περσινή φιέστα (σ.σ. φόραγε γυαλιά ηλίου), είπε: «Ελπίζω να τα καταφέρουμε, αυτό είναι το σχέδιο να κάνω τον ίδιο πανηγυρισμό στο Βελιγράδι».

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ