17.1 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Πάτησε Βαλένθια και ο Ουίλιαμς (vid)

Μετά τον Νίκολα Κάλινιτς, στη Βαλένθια προσγειώθηκε ένα ακόμη μεταγραφικό απόκτημα των «νυχτερίδων». Ο λόγος για τον Ντέρικ Ουίλιαμς, ο οποίος κατά την άφιξή του στην ισπανική πόλη δήλωσε: 

«Σε αυτά τα δύο χρόνια που είμαι στην Ευρώπη έχω δει πράγματα, έχω παίξει για διάφορες ομάδες όπως η Μπάγερν Μονάχου και η Φενέρμπαχτσε και σκεφτόμουν ότι ήθελα να έρθω στην Ισπανία να παίξω στο πρωτάθλημα και σε ομάδα της Euroleague. Ήταν η καλύτερη επιλογή όχι μόνο για μένα, αλλά και για την οικογένειά μου. Θα είμαι σε θέση να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει κόντρα σε ομάδες όπως η Ρεάλ και η Μπαρετσελόνα και θα βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει».

Όσο για το τι μπορεί ο ίδιος να προσφέρει στην ομάδα, ανέφερε: «Μπορώ να συνεισφέρω με την αθλητικότητα, μπορώ να βάλω πράγματα στο τραπέζι, όπως οι αλλαγές στην άμυνα, η επικοινωνία, η εμπειρία, νομίζω ότι αυτό είναι τα βασικά. Πρόκειται να είναι το δέκατο έτος μου ως επαγγελματίας, 7 χρόνια στο NBA, 1 στην Κίνα, 2 στην Ευρώπη. Έχοντας περάσει από διαφορετικούς τύπους ομάδων, με διαφορετικές στρατηγικές και προπονητές, είμαι ένας κοσμογυρισμένος τύπος και τώρα είμαι εδώ». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ