24.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτησαν παρκέ στην Καλλιθέα

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι Εσπερίδες Καλλιθέας, ύστερα από δύο και πλέον μήνες αποχής από κάθε αθλητική δραστηριότητα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Μετά το άνοιγμα των κλειστών γυμναστηρίων παίκτριες και τεχνική ηγεσία βρέθηκαν ξανά την Πέμπτη (21/05) στο κλειστό του Εσπέρου και προπονήθηκαν. Θυμίζουμε πως το φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών δεν θα συνεχιστεί, καθώς η ΕΟΚ αποφάσισε να διακοπεί οριστικά. Στο σημείο της διακοπής οι Εσπερίδες Καλλιθέας ισοβαθμούσαν στην έβδομη θέση με τον ΠΑΟΚ, με 20-8.

Η ανακοίνωση: «Η πρώτη αποκλειστικά γυναικεία ομάδα στην Ελλάδα, οι Εσπερίδες Καλλιθέας, επανεκκίνησε τις προπονήσεις σε γυναίκες και υποδομές τηρώντας πλήρως τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έβαλε η κυβέρνηση. Την Τετάρτη 11 Μαρτίου είχαν διακοπεί οι προπονήσεις λόγω κορονοϊού και την Πέμπτη 21 Μαΐου, 70 ημέρες μετά, ξαναμπήκαμε δειλά δειλά σε προπονητικούς ρυθμούς, με τη βοήθεια του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Καλλιθέας που απολύμανε τις εγκαταστάσεις και παρακολουθεί με συνεργάτες του το πλάνο μας.

Σε συνεργασία με τους εκπροσώπους της ομάδας και τις απαραίτητες βεβαιώσεις, τα γυμναστήρια ζωντάνεψαν, οι κοπέλες μας μεγάλες στις Γυναίκες και πιτσιρίκες στις υποδομές έκαναν το πρώτο βήμα. Ο σύλλογος παραμένει μία από τις κορυφαίες αθλητικές δυνάμεις στη χώρα και φυσικά δεν θα ήταν δυνατόν να λυγίσει έστω και με ένα αόρατο εχθρό, που με μια αναγκαστική απραξία φυλάκισε προσωρινά τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας.

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια μας, στους προπονητές και τους παράγοντες που απέδειξαν ότι η επόμενη σελίδα της αθλητικής προοπτικής είναι έτοιμη να γραφτεί στο βιβλίο του συλλόγου και είμαστε υπερήφανοι για όλες και όλους, ακόμη και για τις νέες επιβάτες, μικρές-μεγάλες που θα ανέβουν στο τρένο μας!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ