21.2 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

“Πάτα το κουμπί, Ενές”

Η κόντρα του Ενές Καντέρ με τον Ταγίπ Ερντογάν είναι γνωστή, έχει πολλά επεισόδια και στο σίριαλ προστίθενται συνεχώς καινούρια. Το τελευταίο ήρθε μέσα από μια συνέντευξη του ίδιου στο ESPN, στην οποία παραδέχθηκε πως είχε μιλήσει με το FBI για την κατάσταση την οποία αντιμετωπίζει και τους φόβους που έχει.

Tο FΒΙ του υποσχέθηκε βοήθεια και ο ίδιος έκανε λόγο για ένα κουμπί, το οποίο έχει εγκατασταθεί στο κρεβάτι του κι αν το πιέσει θα έχει άμεσα βοήθεια: "Ο Ερντογάν έχει κατασχέσει το διαβατήριό μου από το 2017 και πέρυσι μέσω δικαστικής απόφασης με ένα κατατάξει ανάμεσα στους πιθανούς τρομοκράτες. Έχω φωνή και θέλω να την χρησιμοποιήσω για όλους εκείνους που δεν έχουν. Το FBI τοποθέτησε ένα μηχανισμό στο κρεβάτι μου για την περίπτωση που αισθανόμουν άβολα ή φόβο και μου είπαν «πάτησε το και σύντομα θα έρθει βοήθεια δίπλα σου».
O Ενές Καντέρ αγωνίζεται στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, οι οποίοι έχουν φτάσει στους τελικούς της Δύσης. Για πρώτη φορά από τότε που η τούρκικη τηλεόραση άρχισε να μεταδίδει αγώνες ΝΒΑ, δεν μεταδίδονται οι τελικοί, ακριβώς εξαιτίας της παρουσίας του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ