24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πάρτι σε… τουαλέτες, έφοδοι, συλλήψεις και ουρές για rapid test (vids)

Ξεπέρασε την φαντασία σε ορισμένες περιπτώσεις η «εφευρετικότητα» κάποιων που αψήφησαν τα μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού και έστησαν πάρτι στο εορταστικό πνεύμα των ημερών.

Χρειάστηκε η επέμβαση των ειδικών δυνάμεων σε κλαμπ στο Μπουρνάζι, όπου διασκέδαζαν 400 άτομα (!) το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς και οι υπεύθυνοι κλείδωσαν τις πόρτες όταν εμφανίστηκε η αστυνομία. Εγιναν διπαργματεύσεις για περίπου δύο ώρες, μέχρι να εισέλθουν ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας στο χώρο και να βεβαιώσουν παραβάσεις. 

Στη Θεσσαλονίκη υπήρξε το πιο ακραίο σκηνικό. Στήθηκε... πίστα στις τουαλέτες καταστήματος. Με τη λεπτομέρεια που χάλασε το πάρτι να είναι η τρομερή έμπνευση ενός συμμετέχοντα, να το αναρτήσει στο tik tok. Η... ευφυέστατη κίνηση, έφερε την αστυνομία στο μαγαζί και συλλήψεις και πρόστιμα. 

 Φυσικά ακόμα και η πλειοψηφία των πολιτών που σεβάστηκε τα μέτρα για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, δε γινόταν αυτές τις μέρες να μη βρεθεί σε χώρους με άλλους ανθρώπους ακόμα κι αν αυτά ήταν σπίτια. Ετσι σήμερα από το πρωί, δημιουργήθηκαν τεράστιες ουρές σε μέρη όπου διενεργούνται δωρεάν rapid test για να υπάρξει ιατρική πιστοποίηση της υγείας.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ