24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Πάρτι» πρόκρισης στο Ευρωμπάσκετ για τη Σερβία (vids)

Η Σερβία νίκησε πανεύκολα τη Γεωργία στην Τιφλίδα με 92-66 κι εξασφάλισε την πρόκρισή της στο Ευρωμπάσκετ, παίρνοντας μαζί και την Φινλανδία που νωρίτερα είχε «λυγίσει» την Ελβετία.

Οι «πλάβι» είχαν κίνητρο καθώς ήθελαν να αποφύγουν τις περιπέτειες παίζοντας «τελικό» πρόκρισης την προσεχή Κυριακή (21/2) με τους Ελβετούς και κατάφεραν να πάρουν μία άνετη νίκη, την ώρα που οι γηπεδούχοι του Ηλία Ζούρου έχουν εξασφαλισμένο «εισιτήριο» για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Μαζί με τους Σέρβους τη νίκη πανηγύρισαν και οι Φινλανδοί που επίσης έκλεισαν θέση για το Ευρωμπάσκετ, αδιαφορώντας για τον αγώνα της τελευταίας «στροφής».

Οι Γεωργιανοί προσπάθησαν να φανούν ανταγωνιστικοί και τα κατάφεραν για ένα ημίχρονο, μια και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με τους Σέρβους να έχουν προβάδισμα έξι πόντων (37-31). Στην επανάληψη όμως οι παίκτες του Ντέγιαν Μιλόγεβιτς έκαναν «πάρτι» κι έφτασαν πανεύκολα στην τελική επικράτηση.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Πετρούσεφ (27π.) και Άντζουσιτς (22π.), ενώ για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σερμαντίνι με 20 πόντους και 8 ριμπάουντ. Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής Γεωργίας, ο Κόνερ Φράνκαμπ πέτυχε 10 πόντους. 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε videos:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ