23.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Πάρτι και χωρίς Λάρκιν

Η Αναντολού Εφές δεν... είδε καν την Μπάγερν Μονάχου και τη νίκησε πανεύκολα εκτός έδρας με 88-63.

Παρά την απουσία του Σέιν Λάρκιν, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ήταν σοβαρή και πέρασε άνετα από τη Βαυαρία παραμένοντας μόνη πρώτη με ρεκόρ 22-3, ενώ συμπλήρωσε 10 σερί επιτυχίες. Οι ηττημένοι έχασαν για τέταρτη διαδοχική αναμέτρηση κι ένατη στα δέκα τελευταία παιχνίδια. Με 7-18 το σύνολο του Όλιβερ Κόστιτς μοιράζεται την τελευταία θέση με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική καθώς οι περσινοί φιναλίστ του Final 4 της Ευρωλίγκας ήταν σοβαροί και μετά το πρώτο δεκάλεπτο «χάιδεψαν» το γκάζι και ξέφυγαν, χωρίς να κοιτάξουν ξανά πίσω και πήραν στο ρελαντί το διπλό με 88-63.

«ΚΑΥΤΟΙ»: Ο Κρις Σίνγκλετον βγήκε μπροστά σε αυτό το ματς για την Εφές και με 14 πόντους ηγήθηκε στο σκοράρισμα έχοντας 4/8 τρίποντα, ενώ ο Ροντρίγκ Μπομπουά πρόσθεσε 16 με 4/6 «βόμβες». Οι ηττημένοι είχαν διψήφιους τους Βλάντιμιρ Λούτσιτς και Μάοντο Λο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν αρκετοί για να πετύχουν κάτι παραπάνω.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η τελική διαφορά μαρτυρά και την πλήρη ανωτερότητα των Τούρκων σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες. Ειδικά στα τρίποντα, τα ποσοστά των δύο ομάδων είχαν μεγάλη απόκλιση και εξηγούν εν μέρει την άνετη νίκη της ομάδας του Αταμάν.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ