24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Πάρτι» γενεθλίων ο Ηρακλής με… καλεσμένο το Λαύριο

Ο Ηρακλής έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στο Λαύριο στο Ιβανώφειο και νίκησε 92-62, γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα 111α γενέθλιά του που ήταν την Παρασκευή (29/11).

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη έβαλε φρένο στο αρνητικό σερί των τεσσάρων διαδοχικών ηττών και πλέον έχει ρεκόρ 4-5, ενώ το σύνολο του Χρήστου Σερέλη δεν κατόρθωσε να παίξει στο ίδιο επίπεδο που το έκανε μέχρι τώρα κι έπεσε στο 5-4.

Ο «Γηραιός» δεν είχε καμία διάθεση να αφήσει περιθώρια στους αντιπάλους του για να πιστέψουν ότι θα μπορούσαν να πετύχουν κάτι καλό. Στο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι φόρτσαραν και ξέφυγαν με 14 πόντους (27-13). Προσπάθησαν να αντιδράσουν οι φιλοξενούμενοι στη δεύτερη περίοδο, αλλά μείωσαν μέχρι τους δέκα πόντους (41-31) που ήταν και το σκορ στην ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και όσο κυλούσε ο χρόνος, τόσο ξέφευγε από το παραδομένο Λαύριο το οποίο είχε... αποδεχτεί τη μοίρα του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης ο Ηρακλής έπαιζε στο... φουλ και η κόρνα της λήξης τον βρήκε μεγάλο νικητή με 92-62.

Ο... ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ: Ο Άλεξ Ντέιβις βγήκε μπροστά. Ο Αμερικανός φόργουορντ πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα του Ηρακλή. Σε 31 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 19 πόντους και μάζεψε 18 ριμπάουντ, έχοντας εντυπωσιακή ευστοχία και στα τρίποντα (3/5). Για τους ηττημένους διασώθηκε ο Μαλίκ Ντάιμ με 13 πόντους.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Οι γηπεδούχοι είχαν 11/29 τρίποντα, ενώ οι φιλοξενούμενοι μόλις 4/18. Αυτή όμως ήταν μία από τις αιτίες της ήττας. Η άλλη ήταν η σημαντική διαφορά στην αναλογία ασίστ-λαθών, με τον Ηρακλή να έχει 21 τελικές πάσες για 8 λάθη, ενώ τα αντίστοιχα νούμερα των ηττημένων ήταν 12-16.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ