15.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πάρκερ: «Συγκίνηση που θα ξαναδώ το σπίτι μου» (vid)

Ο Τόνι Πάρκερ έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με αυτό των Σπερς, αν και πλέον είναι παίκτης των Χόρνετς, με τον Γάλλο «αστέρα» να επιστρέφει ως αντίπαλος στο Σαν Αντόνιο και να μιλά για τη συγκίνησή του, το ότι δεν περίμενε ποτέ να φύγει από το Τέξας και την τρομερή του συνεργασία με Ντάνκαν, Τζινόμπιλι και Πόποβιτς.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Προφανώς και θα είναι πολύ συγκινητικό και πολύ νοσταλγικό. Είχα να δω τέσσερις μήνες το σπίτι μου και είναι πολύ ωραία που επιστρέφω. Να βλέπω γνώριμα πρόσωπα και να λαμβάνω την αγάπη από την πόλη του Σαν Αντόνιο. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ».

Για το αν περίμενε να αποχωρήσει από τους Σπερς: «Όχι. Πάντα πίστευα ότι θα τελείωνα την καριέρα μου στο Σαν Αντόνιο. Θα προσπαθήσω να διασκεδάσω για όλα αυτά τα χρόνια που πέρασα εδώ. Χθες μιλούσα με τον Ντάνκαν ο οποίος είχε έρθει στο σπίτι μου. Ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα. Πάρα πολύ γρήγορα.

Περάσαμε υπέροχα χρόνια εδώ. Και από τη στιγμή που αλλάζεις ομάδα καταλαβαίνεις πόσο ωραία ήταν τα χρόνια στο Σαν Αντόνιο. Ήταν υπέροχα με τον Τίμι, τον Μάνου, τον coach Ποπ και όλους τους συμπαίκτες που είχα. Και όλα όσα καταφέραμε μαζί».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ