18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πάρκερ για Τζάκσον: «Νόμιζα ότι ήταν πιο έξυπνος» (vid)

Ο άλλοτε all star παίκτης του ΝΒΑ και νυν πρόεδρος της Βιλερμπάν, Τόνι Πάρκερ πέταξε... σπόντες για την φυγή του Έντουιν Τζάκσον από τη γαλλική ομάδα, τονίζοντας ότι κανένας δεν είναι πάνω από τον σύλλογο ενώ πήρε το μέρος του Ζβέζνταν Μίτροβιτς.

Λίγο πριν αποχωρήσει ως δανεικός από τη Βιλερμπάν για την Εστουδιάντες ο Έντουιν Τζάκσον ήταν στα... μαχαίρια με τον τεχνικό Ζβέζνταν Μίτροβιτς με αποτέλεσμα να διαρκέσει λίγο η παρουσία του στη Γαλλία.

Ο Τόνι Πάρκερ σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι ο Μαυροβούνιος τεχνικός είναι σημαντικός για τον σύλλογο ενώ ανέφερε ότι περίμενε τον Έντουιν Τζάκσον να είναι πιο έξυπνος.

«Η πρώτη μου αντίδραση ήταν απογοήτευση όταν έφυγε. Νόμιζα ότι ήταν πιο έξυπνος από αυτό. Σε αυτό το στάδιο της καριέρας του, πρέπει να ξέρεις τι δεν μπορείς να πεις σε έναν δημοσιογράφο για το τι συμβαίνει στα αποδυτήρια. Ο καθένας μπορεί να απογοητευτεί αλλά υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να πεις. Αφού μίλησε δεν υπήρχε κάτι άλλο να κάνω. Έπρεπε να υποστηρίξω τον προπονητή, κανείς δεν είναι πάνω από τον σύλλογο. Ο κόουτς είναι ακόμη σημαντικός για εμάς, κάναμε το νταμπλ πέρυσι. Ο Έντουιν δεν ήταν εκεί. Εάν δεν μπορείς να παίξεις για έναν προπονητή σαν αυτόν πρέπει να αλλάξεις σύλλογο γιατί η Βιλερμπάν θέλει να κερδίζει τίτλους» ήταν τα λόγια του Τόνι Πάρκερ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ