15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πάρκερ: «Ο αδελφός μου είναι έτοιμος να αναλάβει τη Βιλερμπάν»

Η Βιλερμπάν άλλαξε σελίδα στο προπονητικό κομμάτι, καθώς τη θέση του Ζβέζνταν Μίτροβις ανέλαβε ο αδελφός του Τόνι Πάρκερ, Τι Τζέι, με τον άλλοτε πρωταθλητή του ΝΒΑ να του δείχνει πλήρη εμπιστοσύνη για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Αυτή πρόκειται να είναι η πρώτη φορά που θα αναλάβει καθήκοντα head coach ο Τι Τζέι Πάρκερ ο οποίος την περσινή σεζόν ήταν το δεξί χέρι του Ζβέζνταν Μίτροβιτς ενώ καθοδήγησε του Γάλλους σε μερικά παιχνίδια στη Εuroleague. Παρόλα αυτά στο πλευρό του θα έχει τον άλλοτε προπονητή της Λεβαλουά, Φρεντερίκ Φοτού ο οποίος αρχικά προοριζόταν ως ο πρώτος προπονητής.

Παρά την έλλειψη εμπειρίας του Τι Τζέι Πάρκερ σε αυτή τη θέση και αυτό το επίπεδο ο ιδιοκτήτης της Βιλερμπάν και συνάμα αδελφός του Τόνι Πάρκερ φάνηκε αισιόδοξος στις δηλώσεις του: «Ο Τι Τζέι Πάρκερ θα είναι ο head coach και ο Φρεντερίκ Φοτού θα είναι ο βοηθός του. Ο Τι Τζέι είναι έτοιμος, είμαστε στο σωστό timing. Τον ετοιμάζαμε καιρό για την θέση. Τον εμπιστεύομαι και είμαι σίγουρος πως είναι έτοιμος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ