27.5 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Πάρκερ: «Με τον Κόμπι μιλούσαμε για την ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ»

Ο Τόνι Πάρκερ σε συνέντευξη που παραχώρησε θυμήθηκε την συζήτησή που είχε από κοντά με τον Κόμπι Μπράιαντ για την ανάπτυξη και την άνοδο του γυναικείου μπάσκετ.

Ο Γάλλος πρώην παίκτης μετά την απόσυρση του από τα παρκέ έχει επικεντρωθεί στο διοικητικό κομμάτι της Βιλερμπάν και δείχνει ιδιαίτερο ζήλο και στο γυναικείο μπάσκετ.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας είχε την ευκαιρία να μιλήσει από κοντά με τον Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος ήταν πρεσβευτής της FIBA, για το πως θα μπορούσε το γυναικείο μπάσκετ να πάει μπροστά, καθώς και ο αδικοχαμένος πρώην πρωταθλητής με τους Λέικερς έβλεπε την μικρή του κόρη Τζιάνα να ακολουθεί τα βήματά του.

Ο Τόνι Πάρκερ δήλωσε στο «The Undefeated»: «Την τελευταία φορά που είδα τον Κόμπι ήταν στην Κίνα, όπου ήταν ο πρεσβευτής της FIBA για το Παγκόσμιο Κύπελλο» ενώ συνέχισε:

«Συζητούσαμε για το γυναικείο μπάσκετ και πως θα μπορούσαμε να το αναπτύξουμε. Ήξερε πως μου ανήκει μία ομάδα γυναικών στη Γαλλία και επενδύω σε αυτό. Είναι λυπηρό που δεν μπορώ να τον δω πια. Θα ευχόμουν να μπορούσαμε να κάναμε όλα αυτά τα πράγματα μαζί επειδή είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρναμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ