20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πάρκερ: «Η οικογένεια Μαλεντόν μισεί τον Μίτροβιτς» (vid)

Ο πρόεδρος της Βιλερμπάν, Τόνι Πάρκερ τα έβαλε ξανά με τον πρώην προπονητή της ομάδας, Ζβέζνταν Μίτροβιτς, καθιστώντας τον ως τον βασικό υπαίτιο για τη μη επιλογή του Τεό Μαλεντόν στον πρώτο γύρο του draft του NBA.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Βιλερμπάν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «L'Equipe» για την επιλογή του Μαλεντόν στη θέση 32 από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ:

«Όταν βλέπεις τον Μαλεντόν, καταλαβαίνεις πως ξεκάθαρα τον... σκότωσε. Ο Τεό και η οικογένειά του τον μισούν τον Μίτροβιτς. Τον άφησε στην άκρη του πάγκου σε πολλά παιχνίδια, όταν έρχονταν οι GM από το ΝΒΑ για να τον δουν και να σχηματίσουν άποψη για εκείνον. Οι πιθανότητες για τον Τεό ήταν να βρει μια θέση στη δεκάδα, όπως έγινε με τον Κίλιαν Χέιζ (νούμερο 7), δεν είναι φυσιολογικό να βλέπεις έναν τέτοιο παίκτη να μην επιλέγεται στον πρώτο γύρο του ντραφτ. Ο Μίτροβιτς δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου πέρσι, ο τρόπος που τον διαχειρίστηκε είχε ως αποτέλεσμα να πέσει και να μην βρεθεί στον α' γύρο. Ένας παίκτης σαν αυτόν έπρεπε να είναι στην πρώτη δεκάδα. Του το είχα πει αυτό, έπρεπε ο Τεό να παίζει, να σεβαστεί το πλάνο του συλλόγου».

Υπενθυμίζουμε ότι η νομική διαμάχη ανάμεσα στη ομάδα και τον 50χρονο τεχνικό βρίσκεται εν ελεξίξει, μετά την απόλυση του από το σύλλογο λίγο μετά το ξέσπασπα της πανδημίας. Ο Μίτροβιτς αξιώνει αποζημείωση της τάξης του 1 εκατομμυρίου ευρώ. 

Να σημειώσουμε ακόμα, ότι η Βιλερμπάν θα βάλει στα ταμεία της 600.000 ευρώ αν το συμβόλαιο του Μαλεντόν με τους Θάντερ γίνει εγγυημένο. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ