13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πάρκερ: «Η καλύτερη λύση να ακυρωθεί άμεσα η σεζόν»

Ο πρόεδρος της Βιλερμπάν, Τόνι Πάρκερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «L'Equipe» τοποθετήθηκε για αρκετά «καυτά» θέματα της επικαιρότητας όπως για το σενάριο να αναβληθεί το γαλλικό πρωτάθλημα, για το μέλλον της Εuroleague, αλλά και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο άλλοτε πρωταθλητής του ΝΒΑ πήρε ξεκάθαρη θέση όσον αφορά το γαλλικό πρωτάθλημα προτείνοντας να ακυρωθεί η σεζόν: ««Η πιο σωστή λύση θα ήταν να ακυρωθεί άμεσα η σεζόν, χωρίς να υπάρξει πρωταθλητής ή υποβιβασμός ομάδων. Έτσι θα μπορέσουμε να προετοιμάσουμε πολύ καλύτερα για την επόμενη χρονιά. Δεν πρέπει να δίνουμε ψεύτικες ελπίδες. Δεν πρόκειται να ξεκινήσει πάλι η σεζόν και περιμένουμε την απόφαση της λίγκας» ενώ στη συνέχεια υποστήριξε για τη Εuroleague:

Τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα γιατί η διοργάνωση αποτελείται από ομάδες διαφορετικών χωρών και διαφορετικών κανόνων σε ότι αφορά την υγεία και την προστασία των ανθρώπων» ενώ στο τέλος τόνισε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες:

«Αν αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, τότε και η σεζόν στη Γαλλία πρέπει να ακυρωθεί. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν βλέπω τον λόγο να παίζουμε μπάσκετ από τη στιγμή που θα έχει ακυρωθεί ή αναβληθεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ