18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Πάντρεμα» ηλικιών στο Ρέθυμνο της νέας εποχής

Νέο κεφάλαιο στην ιστορία του ξεκίνησε να γραφεί από εχθές το Ρέθυμνο. Η ομάδα της Κρήτης μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζoμπανάκη  θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να βάλει τις βάσεις προκειμένου από το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ να βρεθεί στο μέλλον ξανά στα σαλόνια της Α1.

Γι’ αυτό το λόγο ο νέος πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Καλαιτζάκης επιστράτευσε αθλητές που έχουν αποδείξει ότι αγαπούν και τιμούν την φανέλα του συλλόγου, και παρά το γεγονός ότι έχουν κρεμάσει τα παπούτσια τους θα δέσουν ξανά τα κορδόνια τους και θα αγωνιστούν κανονικά. Ο λόγος για τους Γιώργο Κούμουλο, Δημήτρη Τσαρουχά και Χρήστο Μαραυγάκη, οι οποίοι θα αφήσουν τις αρμοδιότητες που είχαν μέχρι στιγμής (τεχνικός διευθυντής, γυμναστής και προπονητής στις ακαδημίες της ομάδας αντίστοιχα) και θα επιστρέψουν στο παρκέ.

Το νέο ξεκίνημα θα στηρίξουν και παίκτες που γνωρίζουν από Εθνικές κατηγορίες, όπως ο Νίκος Λαγουδάκης και ο Ηλίας Θεοδωρίδης ο που «επαναπατρίστηκε» έπειτα από δυο χρόνια… «ξενιτιάς» σε ΚΑΟ Κορίνθου και ΧΑΝΘ. Τεχνικός ορίστηκε ο Δημήτρης Μητρόπουλος και στόχος σύμφωνα με τα λεγόμενα το ιθυνόντων είναι η ομάδα να αναδείξει νέα μπασκετικά ταλέντα τα οποία θα προέρχονται από την μεγαλόνησο και θα βάλουν τις βάσεις προκειμένου να σταθεί ξανά στα πόδια της.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ