19.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πάντερ: “Όπου κι αν έχω παίξει, έχω κερδίσει”

Ο Κέβιν Πάντερ έχει ξεκινήσει καλά στο Μιλάνο και δείχνει ικανός να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα φέτος. Έδωσε μάλιστα συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Αρμάνι Μιλάνο, στην οποία υπενθύμισε ότι είναι παίκτης-νικητής:

"Όπου κι αν έχω παίξει, έχω κερδίσει. Κι όποιος έχει διαφορετική άποψη, επειδή δεν το έχω κάνει σε επίπεδο Ευρωλίγκας, δεν φταίω εγώ. Αυτή είναι η πέμπτη μου σεζόν, αλλά μόλις η δεύτερη στην Ευρωλίγκα. Παντού έχω πάει καλά. Έχω κερδίσει πολλά στην καριέρα μου, αλλά θέλω να συνεχίσω να δουλεύω για να μπορώ συνεχίσω να κερδίζω".

Ο Πάντερ χαρακτήρισε πρόκληση την παρουσία του στο Μιλάνο: "Αγαπώ τις προκλήσεις και αντιμετωπίζω τέτοιες σε όλη μου τη ζωή. Είμαι στα νερά μου κάθε φορά που... δεν βρίσκομα στα νερά μου. Αυτή εδώ είναι μια μεγάλη πόλη, ένας μεγάλος σύλλογος, μεγάλος προπονητής, συμπαίκτες. Νομίζω πως έχουμε στη διάθεσή μας ό,τι χρειάζεται για να γίνουμε πραγματικά πολύ καλοί".

Και εξήγησε πώς η τελευταία του χρονιά στο πανεπιστήμιο του Τενεσί με προπονητή τον Κρις Μπαρνς, προπονητή του Κέβιν Ντουράντ στο Τέξας, άλλαξε την πορεία της καριέρας του: "Άλλαξα τον τρόπο που σούταρα εκείνο το καλοκαίρι κι άρχισε να παίζω για τον Ρικ Μπαρνς. Η νοοτροπία μου, η έφεσή μου στη δουλειά ήταν στην πραγματικότητα πάντα υψηλή, αλλά μπαίνοντας στην τελευταία μου σεζόν στο πανεπιστήμιο, ήξερα ότι έπρεπε να ανεβάσω λίγο ακόμα το επίπεδό μου για να μπορέσω να δοκιμάσω στο ΝΒΑ. Γι' αυτό αφιέρωσα όλο το καλοκαίρι στη δουλειά, για να βελτιωθώ. Εκείνο το καλοκαίρι δεν επιχείρησα ούτε ένα τρίποντο. Ο κόουτς Μπαρνς έφτιαξε τη μηχανική του σουτ μου από την αρχή. Του πήρε όλο το καλοκαίρι".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ