21.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Πάντερ στο Basketa.gr: «Οι φίλαθλοί μας αξίζουν τον τίτλο» (pics)

Ο κόσμος της ΑΕΚ και η ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο ΟΑΚΑ την πρώτη ημέρα του Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League εκθειάστηκε από όλους. Ο Κέβιν Πάντερ, μιλώντας στο Basketa.gr, παραδέχθηκε πως θέλουν τον τίτλο και για εκείνον.

Η ΑΕΚ θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Μονακό στο μεγάλο τελικό της φετινής διοργάνωσης (06/05, 20.30), στοχεύοντας στον τρίτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας της. Ο 24χρονος γκαρντ, που είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, εμφανίστηκε αποφασισμένος να κατακτήσει την κορυφή, κάτι που θα χαροποιήσει όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και τον κόσμο της «Ένωσης». «Θα είμαστε έτοιμοι, σίγουρα. Προετοιμαζόμαστε ολόκληρη την εβδομάδα για αυτούς τους δύο αγώνες (του Φάιναλ Φορ), περάσαμε στον τελικό και τώρα θα διεκδικήσουμε τον τίτλο», παραδέχθηκε για την αγωνιστική ετοιμότητά τους, ενώ όσον αφορά στα στοιχεία εκείνα που θα τους βοηθήσουν να φθάσουν στο τρόπαιο συμπλήρωσε: «Θα κάνουμε ό,τι και στον ημιτελικό. Θα παλέψουμε, θα διεκδικήσουμε κάθε μπάλα και εάν διορθώσουμε τα λάθη μας θα είμαστε καλά. Δεν θα πρέπει να παρεκκλίνουμε από το αγωνιστικό πλάνο μας».

Τα… σημάδια είναι θετικά για τους «κιτρινόμαυρους». Κέρδισαν τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στα Δύο Αοράκια, επικράτησαν της Μούρθια στον ημιτελικό του BCL, η οποία εμφανίστηκε με την κόκκινη εμφάνισή της, και τώρα καλούνται να αντιμετωπίσουν ακόμα μία «ερυθρόλευκη» ομάδα. Ρωτήσαμε τον Αμερικανό για την αποτελεσματική αντίδρασή τους κάθε φορά που βλέπουν κόκκινη φανέλα και απάντησε, χαμογελώντας: «Δεν το είχα προσέξει, έχεις δίκιο! Είναι διασκεδαστικό στοιχείο αυτό…», για να προσθέσει με σοβαρό ύφος: «Ελπίζουμε να κερδίσουμε και πάλι. Για αυτό προετοιμαζόμαστε, αυτός είναι ο στόχος μας και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε το παιχνίδι μας για να τα καταφέρουμε».

Η τρομερή ατμόσφαιρα στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων ήταν έκπληξη μόνο για τις ξένες αποστολές. Ο Ντράγκαν Σάκοτα και οι παίκτες του γνώριζαν για τον κόσμο τους και τη δύναμη που μπορεί να τους δώσει. Ο Κέβιν Πάντερ χαρακτήρισε τους φιλάθλους τους σπουδαίους, τόσο που να αξίζουν τον τίτλο του πρωταθλητή: «Οι φίλαθλοί μας είναι σπουδαίοι. Η ατμόσφαιρα στον ημιτελικό ήταν φανταστική και περιμένω πως θα συμβεί το ίδιο και στον τελικό. Θέλουμε τον τίτλο και για τους φιλάθλους μας, τον αξίζουν. Κερδίσαμε το Κύπελλο Ελλάδας για εκείνους και, τώρα, θέλουμε να κατακτήσουμε και αυτόν τον τίτλο».

 

https://twitter.com/aekbcgr/status/992491588633931777

https://twitter.com/aekbcgr/status/992476132288221184

https://twitter.com/BasketballCL/status/992494275450503168

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ