22.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πάντερ: “Μ’ αρέσει να παίρνω το τελευταίο σουτ” (vid)

Ο Κέβιν Πάντερ ήταν ο φιλοξενούμενος της Ευρωλίγκας στη σειρά "Focus" που εστιάζει σε προπονητές και παίκτες. Ο Αμερικάνος γκαρντ στη διάρκεια της σεζόν άλλαξε τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού γι' αυτά του Ερυθρού Αστέρα, όπου έκανε πιο αισθητή την παρουσία του.

"Μου αρέσει να νικάω και είναι κάτι που έδειξα όπου κι αν αγωνίστηκα. Είμαι ανταγωνιστικός. Ήταν η πρώτη μου φορά που αγωνίστηκαν στην Ευρωλίγκα φέτος και έπρεπε να βρω τα πατήματά μου να αποδείξω πως ανήκω σε αυτό το επίπεδο", τόνισε, για να μιλήσει συνέχεια για τον προπονητή του, Ντράγκαν Σάκοτα: '¨Ημασταν μαζί και στην ΑΕΚ, όπου κατακτήσαμε το Κύπελλο Ελλάδας. Χωρίσαμε αλλά να που οι δρόμοι μας συναντήθηκαν και πάλι".

Ο Πάντερ τόνισε πως βοήθησε τον Ερυθρό Αστέρα να πάρει κάποιες νίκες και πρόσθεσε: "Ήταν η πρώτη μου χρονιά στην Ευρωλίγκα και χρειαζόμουν χρόνο στο παρκέ. Και η ομάδα λοιπόν βοήθησε εμένα. Ήταν μια συνεργασία που λειτούργησε θετικά και για τις δύο πλευρές".

Όσο για το ότι πολλές φορές έχει κάνει το σουτ της νίκης: "Είναι κάτι το οποίο δουλεύω πολύ στις προππονήσεις. Έχω κάνει χιλιάδες τέτοια σουτ. Μου αρέσει να παίρνω το τελευταίο σουτ και όταν βρίσκει το στόχο είναι πραγματικά κάτι συναρπαστικό".

Ο Πάντερ τονίζει πως θα συνεχίσει να δουλεύει, γιατί ξέρει πως αν μείνεις σε αυτό που έχεις τότε θα βρεθεί κάποιος άλλος να πάρει τη θέση σου, προσθέτοντας πως αυτό που έχει σημασία είναι το τώρα και το να βρίσκεσαι σε καλή κατάσταση.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ