32.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Πάντερ: «Δεν μπορεί να με σταματήσει κανείς» (vid)

Ο Κέβιν Πάντερ δείχνει ότι εκτός την ψυχολογία που έχει «χτίσει» εντός γηπέδου, διαθέτει και την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ υποστήριξε ότι δύσκολα κάποιος θα μπορέσει να τον αντιμετωπίσει όταν έχει την μπάλα στα χέρια του.

Ο Αμερικανός γκαρντ φαίνεται πως έχει βρει τα μπασκετικά του πατήματά του μετά την άφιξή του στο Μιλάνο για λογαριασμό της Αρμάνι και μιλώντας στην κάμερα της Εuroelague υποστήριξε: «Δεν μπορεί να με μαρκάρει κανένας. Νιώθω αυτοπεποίθηση όταν έχω έναν αντίπαλο μπροστά μου. Αν θέλεις να κερδίσεις και να κερδίσεις τρόπαια πρέπει να δουλεύεις, να είσαι συγκεντρωμένος και να βελτιώνεσαι συνεχώς.

Πραγματικά αισθάνομαι σίγουρος για τον εαυτό μου σε καταστάσεις σαν αυτές. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα απαιτήσουν πολλά από εμένα οπότε πρέπει να είσαι πρόθυμος ειδικά όταν εσύ λες ότι θες να κερδίσεις και θες να είσαι πετυχημένος. Δεν πρέπει να μπαίνεις στη σεζόν σκεφτόμενος ότι μπορεί να κερδίσεις τους πάντες. Αυτό είναι αδύνατον. Απλώς ανέλαβε την δική σου δουλειά και άσε το επιτελείο να φροντίσει τα υπόλοιπα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ