22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

«Πάντα πιστεύω ότι μπορώ να τα βάλω»

Ήταν ο άνθρωπος του ντέρμπι, αυτός που ανέδειξε νικητή τον ΠΑΟΚ και «σκότωσε» την πρώην ομάδα του τον Άρη. Ο Θοδωρής Ζάρας έβαλε δύο «μεγάλα» τρίποντα και μίλησε μετά το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης.

 

Αναφερόμενος στα δύο σουτ που έκριναν το παιχνίδι και στην ερώτηση για το αν πίστευε ότι θα τα έβαζε, είπε: «Πάντα πιστεύω ότι μπορώ να τα βάλω. Δεν υπάρχει παίκτης που να παίζει 40 λεπτά, είμαστε άλλωστε πολλοί στον ΠΑΟΚ που μπορούμε να παίξουμε. Αυτό που θέλω να πω ωστόσο είναι πως δεν είμαι μόνο σουτέρ όπως λένε οι περισσότεροι”.

 

Λίγο πριν τα είχε βάλει με τον εαυτό του, ξεσπώντας στον πάγκο όταν αντικαταστάθηκε: «Ήταν μία προσωπική αντίδραση, είχε να κάνει με μένα» ξεκαθάρισε και συνέχισε λέγοντας για το παιχνίδι: «Μπήκαν τρία σουτ που μας έδωσαν μια νίκη που τη χρειαζόμασταν. Στο μυαλό μας όμως δεν μπορεί να μείνει αυτό το παιχνίδι, έχουμε μπροστά μας τον Κολοσσό που είναι καλή ομάδα». Οι Έλληνες παίκτες έκαναν τη διαφορά και ο Ζάρας είπε σχετικά: «Έχουμε μπαρουτοκαπνισμένους παίκτες σε ντέρμπι. Ο Μαργαρίτης, ο Τσόχλας τα ξέρουν αυτά τα ντέρμπι και βοηθάνε τους υπόλοιπους. Είναι σημαντική νίκη. Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε μία τέτοια εκτός έδρας νίκη, δεν είχαμε πάρει ένα τέτοιο αποτέλεσμα μακριά από το γήπεδο μας. Μπορεί να μας δώσει ώθηση για κάτι παραπάνω».

 

Αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο κύλησε το ματς, ο Ζάρας τόνισε: «Ήταν ένα σφιχτό παιχνίδι, με σκληρές άμυνες και πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Άρη στις δύσκολες στιγμές που περνάει».

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ