25.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Πάνοπλος στα Τρίκαλα ο Άρης

Χωρίς προβλήματα διεξήχθη η τελευταία προπόνηση του Άρη στο Αλεξάνδρειο, πριν από την αναχώρησή του για τα Τρίκαλα.

Οι Θεσσαλονικείς δοκιμάζονται το Σάββατο (14/04, 16.30) στο Δημοτικό Κλειστό Τρικάλων, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, με την αποστολή να αναχωρεί το απόγευμα για τη θεσσαλική πόλη με το Βαγγέλη Αγγέλου να έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του. Πριν την προπόνηση της Παρασκευής (13/04) έγινε ανάλυση του αντιπάλου με τη χρήση βίντεο, με τον 55χρονο τεχνικό να εξηγεί στα μέλη της ομάδας του τον τρόπο εξουδετέρωσης του αντιπάλου.

Ο βοηθός προπονητής του Άρη, Θανάσης Μολυβδάς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ανέφερε σχετικά: «Επιθετικά η ομάδα των Τρικάλων χαρακτηρίζεται από την ικανότητα των παικτών της στο ένας εναντίον ενός, αλλά και στο ανοικτό γήπεδο, δύο κομμάτια από τα οποία παίρνει πάνω από το 50% των πόντων της, μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Για να καταφέρουμε να κατακτήσουμε τη νίκη θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, κατά κύριο λόγο σε δύο τομείς του παιχνιδιού. Το πρώτο είναι το αμυντικό μας τρανζίσιον, το δεύτερο είναι η ατομική άμυνα, καθώς η επίθεση των Τρικάλων βασίζεται πάντα σε πολύ μεγάλο βαθμό στο ελεύθερο παιχνίδι και τις γρήγορες συνεργασίες δύο παικτών, όπως και στην ικανότητα των ψηλών να υποστηρίζουν τις συνεργασίες αυτές με επιθετικό ριμπάουντ και να σκοράρουν ύστερα από άστοχα σουτ. Εμείς περιμένουμε να δούμε σε τι κατάσταση θα βρεθούν ο Αθηναίου και ο Μπελ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, καθώς και ο Τσαϊρέλης, ο οποίος προέρχεται από μια ίωση, ώστε να ξέρουμε εάν και για πόσο χρόνο μπορούμε να τους υπολογίζουμε».

Η δωδεκάδα για το εκτός έδρας ματς του Άρη με τα Τρίκαλα BC: Μάρας, Μποχωρίδης, Καλαϊτζάκης, Φλιώνης, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Αθηναίου, Προύιτ, Ντούβιερ και Μπελ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ