19 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πάνοπλος και ψυχωμένος ο Χαρίλαος Τρικούπης (vid)

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Χαρίλαου Τρικούπη για τον εντός έδρας αγώνα του με την Καβάλα, στο Μεσολόγγι.

Οι παίκτες του Γιάννη Δημητριάδη θα υποδεχθούν την Κυριακή (25/02, 17.00) τους συγκατοίκους τους στην κορυφή της κατάταξης του Βόρειου Ομίλου της Β’ Εθνικής, για τη 19η αγωνιστική, με την τελευταία προπόνησή τους να διεξάγεται χωρίς προβλήματα, καθώς συμμετείχαν και ο Νάσος Περρωτής που δείχνει να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού του στον ώμο και ο Ντίνος Σταυρόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στο πόδι το τελευταίο διάστημα.

Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Χαρίλαου Τρικούπη δούλεψαν σκληρά καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με το κλίμα στις τάξεις της ομάδας να είναι εξαιρετικό. Δηλώσεις στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι τους στο Youtube έκανε ο Ανδρέας Βουρνάς, τις οποίες μπορείτε να δείτε κι εσείς παρακάτω…

https://www.youtube.com/watch?v=XW7FtT0-vMg

Ξεσηκωμός επικρατεί στο Μεσολόγγι, με το ΔΑΚ να αναμένεται κατάμεστο. Με ανακοίνωσή της: «Η διοίκηση του Συλλόγου μας απευθύνει έκκληση στο φίλαθλο κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει το αυριανό (25/02) παιχνίδι να προσέλθει από νωρίς στο γήπεδο για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στην είσοδο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ