31 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Πάνοπλη στην Κίνα η Τσεχία

Με τα δύο μεγάλα αστέρια της, το Γιαν Βέσελι και τον Τόμας Σατοράνσκι, θα παραταχθεί η Εθνική Τσεχίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία του στη διοργάνωση, που φέτος θα γίνει το διάστημα 31 Αυγούστου με 15 Σεπτεμβρίου στην Κίνα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρον Γκρίνζμπουργκ, ανακοίνωσε την προεπιλογή, που αποτελείται από είκοσι παίκτες, και ανάμεσά τους βρίσκεται ο 29χρονος φόργουορντ/σέντερ της Φενέρμπαχτσε και ο μοναδικός Τσέχος NBAer, ο 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Η Τσεχία έχει κληρωθεί στον Ε’ Όμιλο, που θα φιλοξενηθεί στη Σαγκάη, με αντιπάλους τις ΗΠΑ, την Τουρκία και την Ιαπωνία. Η προεπιλογή, για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, αποτελείται από τους εξής παίκτες: Πάτρικ Αούντα, Όντρεϊ Μπάλβιν, Γιάρομιρ Βόατσικ, Πετρ Χέρμαν, Βόιτσεκ Χρουμπάν, Βιτ Κρέιτσι, Μάρτιν Κριζ, Μίχαλ Μάρες, Λούκας Παλίζα, Μάρτιν Πετέρκα, Βίκτορ Πούλπαν, Πάβελ Πούμπρλα, Σιμόν Πουρσλ, Τόμας Σατοράνσκι, Μπλέικ Σιλμπ, Πετρ Σάφαρτζικ, Γιακούμπ Σιρίνα, Γιακούμπ Τούμπα, Γιαν Βέσελι και Τόμας Βιόραλ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ