21.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Πάνοπλη στην Κίνα η Λιθουανία

Τους δώδεκα παίκτες, με τους οποίους θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 στην Κίνα (31/08-15/09) ανακοίνωσε η Λιθουανία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νταΐνιους Αντομάιτις, μετά και το τελευταίο φιλικό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας κόντρα στην Τσεχία, στη Σεούλ (82-79), γνωστοποίησε ποιους δύο παίκτες δεν υπολογίζει εν όψει της έναρξης της διοργάνωσης. Ο λόγος για τους Μαρτίνας Γκέμπεν και Ζιγκιμάντας Γιαναβίτσιους, οι οποίοι είναι οι τελευταίοι που «κόπηκαν», για να προκύψει η τελική σύνθεση της «Λιέτουβα».

Η Λιθουανία θα παραταχθεί στα ασιατικά παρκέ με τους NBAers Γιόνας Βαλαντσιούνας (Μέμφις Γκρίζλις) και Ντομάντας Σαμπόνις (Ιντιάνα Πέισερς), το Γιόνας Ματσιούλις της ΑΕΚ, το Μιντάουγκας Κουζμίνσκας του Ολυμπιακού και τους Μάντας Καλνιέτις, Λούκας Λεκαβίτσιους, Μάριους Γκριγκόνις, Ρενάλντας Σεϊμπούτις, Άρνας Μπουτκεβίτσιους, Ροκ Γκιεντράιτις, Εντγκάρας Ουλανόβας και Παούλιους Γιανκούνας. Τόσο ο Σαμπόνις όσο και ο Γκριγκόνις ταλαιπωρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες από στομαχικές διαταραχές και έχασαν μέρος της προετοιμασίας της Εθνικής, ωστόσο υπολογίζονται κανονικά για τους επίσημους αγώνες στην Κίνα.

Θυμίζουμε πως οι Λιθουανοί έχουν κληρωθεί στον Η’ Όμιλο, που θα διεξαχθεί στην κινεζική πόλη Ντογκουάν, και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Σενεγάλη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė, kuri kausis @fibawc #mesuzlietuva #lietuvagotgame

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lietuvos krepšinio federacija (@krepsinionamai) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ