23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πάνοπλες στο Μοσχάτο οι Εσπερίδες

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε και το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας των Εσπερίδων εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα τις βρει και πάλι στην Α1 Γυναικών.

Το συγκρότημα της Καλλιθέας θα ξεκινήσει πλέον το μοντάρισμά του, παίρνοντας μέρος στο διεθνές τουρνουά που θα διοργανώσει στο Μοσχάτο η Ελευθερία (20-22/09), με τη συμμετοχή ακόμα του Σπόρτιγκ και της ρωσικής Σπαρτάκ Μόσχας, ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο (27-29/09) θα μεταβεί στη Λευκάδα, για να παίξει στο τουρνουά της Νίκης, στο οποίο θα πάρουν μέρος και οι Ελευθερία Μοσχάτου, Σπόρτιγκ.

Ο προπονητής, Θωμάς Σκληρός, δηλώνει μέχρι στιγμής απόλυτα ευχαριστημένος από την πορεία της προετοιμασίας, όπως επίσης και από την ανταπόκριση των παικτριών του, παρά το βαρύ προπονητικό πρόγραμμα. Η ομάδα έχει ήδη αρχίσει να επικεντρώνεται σε θέματα τακτικής και αγωνιστικών ρόλων, ώστε να διαμορφώσει τον αγωνιστικό χαρακτήρα της και να παρουσιαστεί έτοιμη στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Το ευχάριστο για τις Εσπερίδες Καλλιθέας είναι πως δεν έχουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα τραυματισμών, έτσι θα παραταχθούν πάνοπλες στο Μοσχάτο.

Με ανακοίνωσή της: «Η διοίκηση της ομάδος καλεί τους φίλους των Εσπερίδων αλλά και όλους τους φίλους του γυναικείου και όχι μόνο μπάσκετ να έρθουν και να τιμήσουν με τη παρουσία τους τους διοργανωτές, αλλά και τις ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά».

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας (20/09):
17.00 Σπαρτάκ Μόσχας-Σπόρτιγκ
19.15 Ελευθερία Μοσχάτου-Εσπερίδες Καλλιθέας



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ