18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πάνθηρες Καβάλας: Βοηθός ο Δασκαλάρας

Ο Χρήστος Δασκαλάρας θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Καρατσομπάνη στην τεχνική ηγεσία των Πανθήρων εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το συγκρότημα της Καβάλας έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του για την καινούρια σεζόν και τη συμμετοχή του στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών. Από τους διοικούντες ανακοινώθηκαν τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, όχι μόνο της πρώτης ομάδας αλλά και των τμημάτων υποδομής.

Η ανακοίνωση: «Η νέα σεζόν ξεκινά για τους Πάνθηρες με ενισχυμένη την προπονητική τους ομάδα, η οποία αποτελείται από τους: 1. Βαγγέλης Καρατσομπάνης (πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, ειδικότητα μπάσκετ): προπονητής των ομάδων Γυναικών και Νεανίδων, 2. Χρήστος Δασκαλάρας (πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, ειδικότητα μπάσκετ): ο δεύτερος προπονητής των ομάδων Γυναικών και Νεανίδων, 3. Γιώργος Μόμτσος (πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, εκπαιδευτικός): προπονητής ακαδημιών, 4. Κική Δημητρακούδη (πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, ειδικότητα μπάσκετ): προπονήτρια ακαδημιών. Οι γνώσεις και η εμπειρία τους εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ