23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πάνγκος: Προτεραιότητα το ΝΒΑ, ύστερα η Ευρώπη (vids)

Ο Κέβιν Πάγνκος είναι απο τους παίκτες που αναμφίβολα άφησε το στίγμα του στην φετινή Euroleague. Ο καναδός γκαρντ ηγήθηκε της φετινής Ζενίτ και σύμφωνα με δημοσιεύματα θέλει να «εξαργυρώσει» την καλή του χρονιά με μια κίνηση στο ΝΒΑ.

O Kέβιν Πάνγκος φέτος διέγραψε μια καταπληκτική σεζόν ηγούμενος της Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ την οποία κατάφερε μάλιστα να βάλει στα playoff. Μάλιστα, λίγο έλειψε να την οδηγήσει και στο Final Four καθότι γνώρισε την ήττα στα σημεία απο την Μπαρτσελόνα στο 5ο παιχνίδι της σειράς. Όπως είναι λογικό ο Καναδός γκαρντ αποτελεί ένα απο τα πιο «καυτά» ονόματα της Ευρωπαϊκης αγοράς με διάφορες ομάδες να εξετάζουν την περίπτωσή του. Ωστοσο, σύμφωνα με  το «encestando.es» ο ίδιος έχει ως πρωταρχικό του στόχο την μετάβαση του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Επομένως, οι υποψήφιοι μνηστήρες θα πρέπει να κάνουν αρκετή υπομονή για να τον αποκτήσουν.

Ήδη ο Πάνγκος έχει μια άκρως δελεαστική πρόταση ανανέωσης απο την Ζενίτ, με τον Τσάβι Πασκουάλ να βασίζει τα πλάνα του γύρω απο τον Καναδό γκαρντ. Επιπλέον, τόσο η ΤΣΣΚΑ, όσο και η πρωταθλήτρια Εφές έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του. Τέλος, Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους «γλυκοκοιτάζει» την επιστρόφη του Πάνγκος στην Βαρκελώνη για λογαριασμό της ομάδας του, ωστόσο ο τζένεραλ μάνατζερ της Μπαρτσελόνα, Χούαν Κάρλος Ναβάρο δεν έχει πάρει «ζεστά» την υπόθεση του Καναδού...

Το μέλλον του Κέβιν Πάνγκος είναι ανοιχτό και απομένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του το καλοκαίρι...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ