25.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Πάνγκος και Ναβάρο παίρνουν σειρά

Η Μπαρτσελόνα άρχισε να κινείται στην... αγορά και η ομάδα για ένα ακόμη καλοακίρι έχει προχωρήσει σε πάρα πολλές αλλαγές στο ρόστερ της. Οι πρώτες της μεταγραφές είναι ο Κάιλ Κούριτς και ο Κρις Σίνγκλετον, ενώ όπως τονίζουν οι Καταλανοί επόμενα ονόματα με τα οποία θα ασχοληθούν είναι αυτά του Κέβιν Πάνγκος και του Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Ο Κέβιν Πάνγκος ήταν το πρώτο όνομα που ακούστηκε για την Μπαρτσελόνα, πριν καλά καλά... καλοκαιριάσει, αλλά ο γκαρντ που έκλεψε την παράσταση με την Ζαλγκίρις Κάουνας και υπό τις οδηγίες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, δεν έχει ακόμη υπογράψει. Ο ισπανικός Τύπος υποστηρίζει πως είναι το επόμενο βήμα για την Μπάρτσα, την οποία απασχολεί και το θέμα του Ναβάρο.

Ο αρχηγός και σημαία της ομάδας είχε αφήσει να εννοηθεί πως ίσως η προηγούμενη ήταν η τελευταία του σεζόν στο παρκέ, αλλά είναι κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώνει με τα όσα έχει δηλώσει στη διάρκεια του καλοκαιριού. Έτσι απομένει μια συζήτηση μαζί του για το ρόλο που θα έχει στην ομάδα, καθώς μην ξεχνάμε πέρυσι το καλοκαίρι υπέγραψε 10ετές συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα! Ήταν μια κίνηση για να δείξει ο ίδιος το δέσιμο που έχει με την ομάδα, αλλά πολύ περισσότερο για να δείξει η ομάδα το σεβασμό στην «σημαία» της.

Να θυμίσουμε κάπου εδώ πως έχουν ήδη φύγει από την Μπαρτσελόνα οι Πρέσι, Κόπονεν,

Μοερμάν, Σάντερς, Βεζένκοφ, Κούρουκς, Τζάκσον, Ρέινολντς, Μαρκ Γκαρσία, Ντιανιέ, έχουν υπογράψει οι Κούριτς, Σίνγκλετον, έχουν ανανεώσει οι Τόμιτς και Ρίμπας και είχαν συμβόλαιο και έμειναν στην ομάδα οι Χάνγκα, Οριόλα, Σεραφέν, Κλαβέρ, Ερτέλ, Σμιτς. Όλα αυτά με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς στην άκρη του πάγκου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ