18.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Πάνγκος: «Είπα “φυσικά” όταν άκουσα για Μπάρτσα»

Ο Κέβιν Πάνγκος δεν έκρυψε την χαρά του για τη μετακίνηση στην Μπαρτσελόνα, με τον Καναδοσλοβένο γκαρντ να αναφέρεται... στο σήριαλ μέχρι την υπογραφή του και τη σεζόν που έρχεται.

Η Μπαρτσελόνα τον ήθελε, επέμεινε... και τον απέκτησε. Ο Κέβιν Πάνγκος είναι πια δικός της, με τον Καναδοσλοβένο γκαρντ να έρχει προέλθει από δύο εξαιρετικές σεζόν με τη Ζαλγκίρις και τελικά να υπογράφει αυτό το καλοκαίρι στους Καταλανούς, που είχαν δείξει πόσο τον ήθελαν, ήδη από πέρυσι. Ο ίδιος, μίλησε για όλη αυτή την ιστορία, μέχρι να υπάρξει η συμφωνία, ενώ φάνηκε βέβαιος για την επιτυχία εντός κι εκτός συνόρων, για την χρονιά που πλησιάζει.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για τις κινήσεις της Μπαρτσελόνα να τον αποκτήσει: «Με προσέγγισαν πέρυσι, κυρίως μέσω του ατζέντη μου. Όμως, ήμουν αφοσιωμένος στο μπάσκετ. Ο ατζέντης μου τα κανόνισε αυτά και με ρώτησε αν θέλω να παίξω εκεί. Του είπα "φυσικά". Είναι μια σπουδαία ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο. Έδειχνε να είναι η σωστή επιλογή και τελικά αποφάσισα να υπογράψω εκεί».

Για την νέα σεζόν: «Πιστεύω πως θα έχουμε εξαιρετική σεζόν. Έχουμε ταλέντο, έναν καλό προπονητή και πρέπει να παίξουμε ως ομάδα. Έχουμε χρόνο να βρούμε χημεία. Ο στόχος μας θα είναι να νικάμε σε κάθε παιχνίδι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ