19.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ξανά ο Ολυμπιακός

Τρία δεκάλεπτα άντεξε ο Ολυμπιακός απέναντι στην ΤΤΤ Ρίγα, που επικράτησε με 70-51 επί των "ερυθρολεύκων" με  για την 5η αγωνιστική της Euroleague γυναικών. Οι παίκτριες του Γιώργου Παντελάκη έκαναν την 5η ήττα τους σε ισάριθμα παιχνίδια και πλέον ελπίζει σε σειρά υπερβάσεων για να συνεχίσουν την πορεία τους στην Ευρώπη.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός μπήκε αρκετά δυναμικά και έδειξε πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια το θηρίο. Μάλιστα, με ένα δυνατό επιθετικό κρεσέντο , οι "ερυθρόλευκες" κατάφεραν να τελειώσουν το δεκάλεπτο έχοντας κεφάλι στο σκορ (19-14). Δυστυχώς για τον Ολυμπιακό, από το δεύτερο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενες έδειξαν αντίσταση και ήδη από τα πρώτα λεπτά της περιόδου, πέρασαν μπροστά κυρίως μέσα από τις εξαιρετικές πρωτοβουλίες της Πέντι. Προς το τέλος της περιόδου ωστόσο, ο Ολυμπιακός επανήλθε και έκλεισε εντυπωσιακά το δεκάλεπτο με buzzer beater τρίποντο της Παυλοπούλου για το 31-34. 

Με την επιστροφή των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, οι Λετονές ανέβασαν την ταχύτητα και πέρασαν μπροστά, σε ένα διάστημα όπου ο Ολυμπιακός κατάφερε να σκοράρει μόλις 8 πόντους σε 10 λεπτά. Το δεκάλεπτο έληξε με 39-47 υπέρ της Ρίγας με εύστοχο λέι απ της Πέντι. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι παίκτριες του Γιώργου Παντελάκη δυσκολεύτηκαν αρκετά να επανέλθουν, επιτρέποντας εύκολα σουτ στις αντιπάλους τους, οι οποίες ειδικά προς το τέλος της περιόδου, αύξησαν ανεπανόρθωτα τη διαφορά. Το τελικό 51-70 διαμόρφωσε η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου με μία εύστοχη βολή.

Δεκάλεπτα: 19-14, 31-34, 39-47, 51-70

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ