20.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πάει Τουρκία ο Ρέι

Ο Κέντρικ Ρέι αλλάζει σελίδα στην καριέρα του, φεύγει από την Ελλάδα και όλα δείχνουν ότι τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Τουρκία. Στην Σόκαρ Πετκιμσπόρ, η οποία ήταν πρώτη στη βαθμολογία της δεύτερης κατηγορίας του τουρκικού πρωταθλήματος τη στιγμή της διακοπής λόγω του κορωνοϊού και ως εκ τούτου κέρδισε το δικαίωμα να παίξει στην πρώτη κατηγορία τη νέα σεζόν. 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα eurobasket.com, ο Αμερικανός έχει συμφωνήσει με την τουρκική ομάδα και το μόνο που μένει είναι να ανακοινωθεί η οριστική συμφωνία.

Ο Κέντρικ Ρέι υπέγραψε πέρυσι το καλοκαίρι στην ΑΕΚ με την προσδοκία να γίνει ο ηγέτης της, αλλά η απόκτηση αμέσως μετά του Κιθ Λάνγκφορντ, που παίζει στην ίδια θέση με αυτόν, δεν του επέτρεψε να έχει το ρόλο που αυτός επιθυμούσε στην ομάδα. Μετά από μια μάλλον μέτρια σεζόν, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήθελε αρχικά να τον διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας, ώστε να παραμείνει κατά το δυνατόν αναλλοίωτος ο κορμός, αλλά ο Αμερικανός επιθυμούσε μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και πιο πρωταγωνιστικό ρόλο.

Με δεδομένο ότι βασική προτεραιότητα του προπονητή και της ΑΕΚ ολόκληρης είναι να παραμείνει ο Λάνγφορντ, κανείς δεν μπορούσε να εγγυηθεί στον Ρέι αυτά που ζητούσε. Έτσι κι αυτός έβγαλε το όνομά του στην αγορά κι απ' ό,τι φαίνεται προτιμά τα χρήματα της Σόκαρ Πετκιμσπόρ, θέτοντας σε δεύτερο πλάνο προφανώς το ότι η συγκεκριμένη ομάδα δεν παίζει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ