27.8 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Πάει ξανά Κίνα ο Γιαμπουσέλε

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε δεν κατάφερε να βρει ομάδα για να συνεχίσει στο ΝΒΑ και πήρε την απόφαση να καταφύγει για δεύτερη φορά στη λύση της Κίνας, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ναντσίνγκ Τονγκτσί Μόνκεϊ Κινγκ.

Ο 23χρονος φόργουορντ έπαιξε σε 74 ματς κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ τα τελευταία δύο χρόνια με τους Μπόστον Σέλτικς, έχοντας όμως περιορισμένη παρουσία (2,3π., 1,4 ριμπάουντ σε 7.1’). Έχοντας συμβόλαιο διπλής κατεύθυνσης, πέρασε μεγάλο μέρος της περσινής σεζόν στην G-League φορώντας τη φανέλα των Μέιν Ρεντ Κλος, αλλά οι «Κέλτες» που τον επέλεξαν στο νούμερο 16 του ντραφτ το 2016 προτίμησαν να μην τον διατηρήσουν άλλο στις τάξεις τους και τον απομάκρυναν από το ρόστερ τους στις αρχές Ιουλίου.

Ο Γάλλος διεθνής δεν μπόρεσε να βρει συμβόλαιο με άλλη ομάδα του ΝΒΑ κι έγινε ακόμα ένας παίκτης που κατέληξε στη λύση του κινεζικού πρωταθλήματος. Μάλιστα, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που θα αγωνιστεί στο CBA, καθώς το ίδιο είχε κάνει και τη σεζόν 2016-2017, για λογαριασμό των Σαρκς Σαγκάης. Σε 43 παιχνίδια τότε είχε κατά μέσο όρο 20,9π. και 9,4 ριμπάουντ, ενώ επιλέχθηκε και στο CBA All Star Game.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ