23.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Πάει Νικς ο Μπλατ

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό τον Οκτώβριο, βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο πολύπειρος τεχνικός, ο οποίος έχει διατελέσει προπονητής στους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο παρελθόν, επιστρέφει στο ΝΒΑ, αυτή τη φορά για λογαριασμό των Νιου Γιορκ Νίκς, όχι όμως στον πάγκο της ομάδας αυτή τη φορά, αλλά στο πόστο του συμβούλου, αφού προ ολίγων ημερών ανακοίνωσε ότι σταματάει από την προπονητική και θα ακολουθήσει άλλη καριέρα.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, υπήρξε συμπαίκτης στο κολέγιο του Πρίνστον, με τον πρόεδρο των Νεοϋορκέζων, Στιβ Μιλς, ο οποίος δήλωσε αναφορικά με την απόκτηση του Αμερρικανο-Ισραηλινού: "Ο Ντείβιντ Μπλατ είναι ένα εξαιρετικό μπασκετικό μυαλό και ανυπομονούμε να τον εντάξουμε στο δυναμικό μας. Θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό "περουσιακό" στοιχείο στο γραφείο του οργανιμού, στη G League αλλά και στο σκάουτινγκ των παικτών από τη διεθνή σκηνή".

Για την ιστορία, στην περασμένη θητεία του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο 60χρονος κόουτς, έμεινε στον πάγκο του Κλίβελαντ για 123 παιχνίδια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ