24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πάει Λάρισα το «Basket Αγάπης»

Στη Λάρισα και στον εντός έδρας αγώνα του Γ.Λ. Φάρου με τον ΠΑΟΚ, για την 11η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, θα ταξιδέψει το Σάββατο (20/01, 16.30) το «Basket Αγάπης».

Η εκστρατεία αλληλεγγύης του ΕΣΑΚΕ, που διοργανώνεται και φέτος με την υποστήριξη της Stoiximan.gr, «μετακομίζει» αυτή την εβδομάδα στο κλειστό της Νεάπολης, με τα τρόφιμα μακράς διάρκειας και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να διατίθενται για τις ανάγκες των συσσιτίων απόρων «Ο Επιούσιος» της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου και του Ορφανοτροφείου Θηλέων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου «Κρίκκειο».

Η ανακοίνωση: «Το επαγγελματικό μπάσκετ προσφέρει έμπρακτα στο κοινωνικό σύνολο, με την αμέριστη συμπαράσταση του Μεγάλου Χορηγού του Πρωταθλήματος STOIXIMAN, συνεχίζοντας το «ταξίδι» του Basket Αγάπης. Επόμενος σταθμός της εκστρατείας αλληλεγγύης της Stoiximan.gr Basket League είναι η Λάρισα και ο αγώνας του Γυμναστικού Λάρισας-Φάρος με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 στις 16:30.

Σας περιμένουμε όλους με την προσφορά σας σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα διατεθούν στα συσσίτια απόρων «Ο Επιούσιος» της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου. Στο ημίχρονο του αγώνα, ένας αθλητής της εφηβικής ομάδας του Γυμναστικού Λάρισας-Φάρος και δύο αθλητές της Stoiximan.gr Basket League θα πάρουν σε διαγωνισμό βολών και τριπόντων! Για κάθε εύστοχο σουτ, ο Μεγάλος Χορηγός του Πρωταθλήματος Stoiximan θα προσφέρει χρηματικό ποσό, το οποίο θα διατεθεί στο «ΚΡΙΚΚΕΙΟ» Ορφανοτροφείο Θηλέων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου. Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας μας και πρόσφερε τρόφιμα μακράς διαρκείας! Σε περιμένουμε το Σάββατο 20/01 στο ΕΑΚ Νεάπολης από τις 15:30 στην κεντρική θύρα των φιλάθλων!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ