21 C
Athens
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Πάει και η Τράμπζονσπορ… (pic)

Ακόμη μία ομάδα του τουρκικού πρωταθλήματος... βάρεσε κανόνι, με την Τράμπζονσπορ να ανακοινώνει την απόσυρσή της, λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Εσκισεχίρσπορ, Γεσιλγκερεσούν, Ουσάκ Σπορτίφ και Αντάλιασπορ φαινόταν πως ήταν τα καλοκαιρινά θύματα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η τουρκική λίρα, με προεκτάσεις και στον αθλητισμό, αλλά τελικά θα προστίθετο κι ένα πέμπτο σε αυτή τη λίστα. Αυτό αφορά την Τράμπζονσπορ, μία ομάδα με παράδοση τα τελευταία χρόνια, δυσκολεύοντας πάντοτε τους μεγάλους του πρωταθλήματος κι έχοντας σταθερή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ομάδα της Τραπεζούντας εξέδωσε σήμερα (3/10) ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποίησε την απόσυρσή της από το πρωτάθλημα, λόγω οικονομικών προβλημάτων. Αυτό γίνεται, μάλιστα, λίγες μόλις μέρες πριν από την έναρξη της λίγκας, κάτι που σημαίνει πως η «Τράμπζο» δεν μπορεί να αντικατασταθεί τη δεδομένη στιγμή από άλλο σύλλογο. Επομένως, το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 15 ομάδες.

Είναι δεδομένο, πάντως, πως η θλιβερή λίστα των ομάδων, που «καταρρέουν», αυξάνεται. Το Basketa.gr σας είχε εξηγήσει αναλυτικά τους λόγους, που συμβαίνει αυτό το φαινόμενο, με την Τράμπζονσπορ να αποσύρεται για τους ίδιους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ