26.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Πάει γι’ άλλα

Το work out που έκανε με τους Σάρλοτ Χόρνετς την Τετάρτη ο Μάρκους Πέιτζ πήγε πολύ καλά γι' αυτόν. Έπεισε την ομάδα του Μάικλ Τζόρνταν ότι μπορεί να βοηθήσει, έτσι κέρδισε ένα two-way συμβόλαιο μαζί της. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έρθει να παίξει στην ομάδα του Μάκη Αγγελόπουλου! 

Ο Πέιτζ ήταν βασικός στόχος της ΑΕΚ για τη θέση του πόιντ γκαρντ, αλλά πλέον ο Σωτήρης Μανωλόπουλος πρέπει να στραφεί στις εναλλακτικές λύσεις που έχει στη λίστα του, συνειδητοποιώντας πλέον ότι το να φέρει έναν παίκτη από αυτούς που είδε στο Λας Βέγκας είναι εξαιρετικά δύσκολο. Όλοι τους είτε βρίσκουν κάποια στιγμή ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ, όπως συνέβη με τον Πέιτζ, είτε είναι πεπεισμένοι ότι θα βρουν, οπότε προτιμούν να περιμένουν, όπως συνέβη με τον Κάντι Λαλέιν (αν και οι κακές γλώσσες λένε πως στην περίπτωση του Αϊτινού σέντερ ρόλο στην άρνησή του να έρθει, ενώ είχε σχεδόν πειστεί να το κάνει, έπαιξαν και κάποιες αρνητικές για την ΑΕΚ φήμες που έφτασαν στα αυτιά του...).

Σε κάθε περίπτωση η αναζήτηση συνεχίζεται τόσο για τις θέσεις του "άσου" και του σέντερ, όσο και γι' αυτή του πάουερ φόργουορντ, αν και γι' αυτή την τελευταία θέση η απόφαση θα ληφθεί μάλλον αφού αποκτηθεί πρώτα ο σέντερ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ