23.5 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Πάει για Αθηναίου ο Παναθηναϊκός!

Στον Παναθηναϊκό είναι αρκετά πιθανόν να συνεχίσει ο Γιάννης Αθηναίου, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να τον διαλέγει για να πλασιώσει τους υπόλοιπους παίκτες της περιφέρειας.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ήθελε δύο... ελληνικές λύσεις στο ρόστερ, όπως είχε τονίσει στην κλήρωση του νέου πρωταθλήματος. Έναν στα γκαρντ κι έναν στους ψηλούς. Για την φρόντ λάιν προκρίθηκε, τελικά, η ανανέωση με τον Ίαν Βουγιούκα, κρατώντας έναν παίκτη με σπουδαίο ρόλο, όχι μόνο αγωνιστικό, στους «πράσινους». Οι διεργασίες για τον παίκτη, που θα συμπλήρωνε ιδανικά την περιφέρεια φαίνεται, ότι επίσης τελείωσαν και ο Γιάννης Αθηναίου θα αποκτηθεί.

Ο διεθνής γκαρντ, που την περασμένη χρονιά ξεκίνησε στον ΠΑΟΚ και τελείωσε στη γαλλική Φο, είναι αυτός που διάλεξε ο Έλληνας τεχνικός δίπλα στους Καλάθη, Παππά, Φριντέτ και Ράις, ως τον παίκτη που θα βοηθήσει στο διάστημα απουσίας του δεύτερου και θα προσδίδει ασφάλεια και πληρότητα στις θέσεις «1» και «2». Η ικανότητά του, τόσο στο μακρινό σουτ όσο και στη δημιουργία, φαίνεται πως τον ξεχώρισε από άλλες περιπτώσεις, με αποτέλεσμα τελικά να αποφασιστεί η ομάδα να κινηθεί για αυτόν.

Αυτή την περίοδο, ο Αθηναίου βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, αλλά αυτό διόλου εμποδίζει τη μεταγραφή του. Με λίγα λόγια, φαίνεται πως το ρόστερ του Παναθηναϊκού κλείνει, με την προσθήκη ενός ποιοτικού Έλληνα παίκτη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ