21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Πάγωσαν» με Πετεγουέι, ψάχνουν το ευρωπαϊκό «ζευγάρωμα»

Ενός κακού μύρια έπονται και αυτό το κατάλαβαν καλά στο Περιστέρι, που σήμερα θα επιδιώξουν να ζευγαρώσουν τις ευρωπαϊκές επιτυχίες, αλλά πρώτα θα πρέπει να ξεπεράσουν το... μούδιασμα. Η απρόσμενη όπως εξελισσόταν το ματς απώλεια της νίκης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, συνοδεύτηκε και από τον τραυματισμό του Τεράν Πετεγουέι, ο οποίος είναι σοβαρός και σήμερα περιμένουν τις εξετάσεις μήπως είναι και... πιο σοβαρός.

Ο αμερικανός σκόρερ γύρισε τον αστράγαλό του και αν επιβεβαιωθεί η αισιόδοξη και μάλλον πιο κοντά στην πραγματικότητα εκτίμηση, θα μείνει έναν μήνα εκτός δράσης. Η διακοπή των υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και BCL βοηθάει να μειωθούν οι χαμένοι αγώνες, ουσιαστικά θα είναι τρεις, ο σημερινός, το Μεσολόγγι το Σάββατο και ο Ηρακλής αφού στην Ευρώπη την επόμενη εβδομάδα δεν παίζει ο όμιλος του Περιστερίου και μετά υπάρχει η διακοπή.

Μέσα στην ημέρα πάντως, θα βγουν αποτελέσματα και μιας πιο λεπτομερούς απεικόνισης με την ελπίδα να αποκλειστεί ο φόβος που υπάρχει για κάταγμα το οποίο θα ανάγκαζε τον Πετεγουέι να μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες και φυσικά το Περιστέρι να βγει στην αγορά.

Από 'κει και πέρα, σήμερα στις 19.00 η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου υποδέχεται τη Ρίγα για να κάνει το 2/2 στον όμιλο του BCL μετά την εντυπωσιακή εκκίνηση στο Βϊλνιους και την ολοκληρωτική επικράτηση επί της Ρίτας. Οι Λετονοί έδειξαν στη δική τους πρεμιέρα ότι είναι αξιόμαχοι, αφού έχασαν στο καλάθι (77-75) από τη Στρασμπούρ. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ